U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
haha zezanje
Šta je afera topovi?
Bila neka priča na chatu, bile neke klinke i počele da provociraju kao kolika je prosečna veličina kurca i sad svi kao 15-16, jedna kaže što mi je onda gambi rekao 11? Svi se smejali, a gambi pošalje slike gde trsi dve plavuše ima priličnu paliju
Auh jebote ja sam ispod proseka u oba ta slučaja
može slika u priv digo mi se
Ja ne znam za tu aferu lolol. Cekaj posalje slike trojke ne kapiram hahaha
A
F
E
R
A
T
O
P
O
V
I
može slika u priv digo mi se
I meni al mi bilo glupo da kažem. Al ionako je to sve plod bombyjeve mašte verovatno, sačekajmo da gamba osaka potvrdi ili opovrgne priču
Gambi-chan, jel mozhe sliky gde jebete te dve plavuse, da drkamo malo jer to nikada necemo licno doziveti, a ovako vikariozno možemo, jer neko naš je to uspeo
zar niste do sada naučili da ne dovodite moje priče u sumnju? e sad, dal će dati slike ili ne to ne znam
Ako nešto ja sam naučio da POGOTOVO tvoje priče dovodim u sumnju (shalim se)
mogao bih da ti uputim pretnje sad
Dovesti sve što bombi kaže u pitanje, nije samo stvar zdravog razuma, nego idem toliko daleko i da kažem da je to stvar kućnog vaspitanja
Kako volim ova naša zdrava podbadanja, kratko, jebitačno, nemaliciozno, nadasve duhovito.
I onda dodje melkor i napiše post od 1000 reči koje niko ne pročita, i začini klipom debelog grka koji je spoznao Boga za vreme kliničke smrti
pa to, nije mi dobro od ovih medicinskih zavera, sinoć namazao neku kremu i sedim posle razmišljam dal mi ne otpadne glava
ja znam za aferu top, gambi i starke, a za ovo ne znam.. uglavnom uvek neki topovi kad je gambisha u pitanju xd
P R I L I Č N I
A
L
I
J
A
palija hahahah
Hahah
Daj te slike gambi chan