Prijava

Generacijski jazovi. Ko vam ide najviše na kurac i zašto? Jedini pravilan odgovor je Boomeri i Zoomeri. Zato što su oni zapravo dve strane istog novčića. Inače meni se najviše sere od lažnih zoomera, odnosno npr. od Nuccija i Bake Praseta, dva idola zoomerske generacije, koji su zapravo 96’ godište?! Pa jebem vam mater u pičku koji ste vi zumeri??? Ja sam na primer 93’ godište i ne znam kako se koristi snapchat, prvi smartfon uzeo sam mislim 2016. godine znaci ono bas zadnji voz kad je bio, LOL nisam igrao u životu, šta još da dodam? Sve isto garantujem za 95’ godište, živelo je na istoj kulturi ko i mi, i sad da mi neko kaže da je 96’ godište druga priča? Znači tu se povlači granica. Možda u mojoj glavi jer sam u životu obitavao sa 90-95 generacijom, kako sa devojkama, tako i sa drugarima. Sramota me malo ali i dalje nisam bio u vezi niti se poljubio sa osobom mladjom od 96’ godišta, iako je 2021.

Šta me trigerovalo da napišem ovo: izadje ta pesma Nucci Vroom ja udjem, neću lagati, pesma jebe mame, naći će se na playlisti. Medjutim vidim da se lik nešto obukao čudno, ta neka zoomerska kultura neki retro fazon izmišljeni nepostojeći, ispod piše ime kanala Generacija Zed. Gledam tog klipana i mislim se koja si ti kurčeva generacija Zed, izguglam i nadjem godište. Godište 96,97,98 kome se priklanjate da čujem, čiji ste?

Cime se ti bavis,ubij se.

Ja sam se poljubio sa devojkom ‘97 godiste, bilo je extra

Ne lazem, 29.9.2017. lj.g.

Кад год неко коме енглески није матерњи језик неиронично напише неку од ових речи умре један мали Иван Клајн.

Bumer je kul rec doduse

Мене бумери не нервирају ал зумере баш не подносим.

Баки Прасету треба скакати по лобањи.

Ovo je cisto zapadni pogled na stvari. Aj, zumeri mozda su isti balavci svuda, al ex-yu milenijalac nije isto sto i zapadnjacki.
Bumeri takodje, zapadni su matori sa stavom “sve sam to ja sam stvorio”- a nisu, drzava dala, a nasi su “drzava duradi nesto ko sto radila” - a nije, sami bili manja govna ko mladi.

Tako nesto

Zumeri > bumeri jer još uvek imaš šanse da ih vaspitaš i naučiš nečem korisnom dok god koristiš njihov medijum videoigrica, socijalnih mreža i twitch strimova ali to seme moraš im usaditi kao anti Baka Prase i sa nadljudskim humorom koji će moći da održi pažnju prosečnog 60% manjeg neokorteksa usled prejakog dopaminskog šamaranja mozga digitalnim stimulansima.
Bumeri RIP

Edit: I treba biti svestan da dok im se prezentuješ ti si sada na njihovoj teritoriji i jedan pogrešan korak satraće te za vjek i vjekova gorećeš večno u paklu vrištavih mimova u crvenim prozirnim lejerima

Ja nešto između doomer/coomer