- М♦
U ovoj temi pretvaramo se da smo na trogodišnjoj robiji zbog gledanja filma Toma
- М♦
Najviše igramo šah. U zatvoru najviše ima biznismena, uspešnih ljudi, ljudi iz finansijskog sveta kao i ljudi sto nisu hteli da uteraju soma dinara Bjeli u džep
- l
upali su mi u kucu panduri kao da sam ubio nekog.i drali su se oces da krades od bjele a a a picko.ukrao si remek delo alooo znas koja je kazna za to.krades umetnine a a
povezali me sa pink panterima - Д
Panduri mi upali u stan u trenutku dok sam se dodirivao na scene sa onom glumicom što je optužila Miku, faktički spuštenih gaća i ovaj jedan viče "NA ZEMLJUU, GDE JE LINKKK", a drži u mene mašinsku pušku uperenu, ja kažem "mislite na URL?" i to je poslednje čega se sećam
- Д
Zatvor me baš puno promenio, shvatio sam kolika je bila greška što sam proizvodio i stavljao u promet link. Uz dobro vladanje, izlazim za manje od dve godine.
Igraj za život, link ne. - Д
U razgovoru sa psihologom ovde u KP shvatio sam da je ilegalno gledanje Tome u stvari duboko povezano sa mojim ocem, koji je isto bio alkoholičar i da sam mu na taj način u stvari posredno vraćao za sve ono što je priredio majci, meni i mlađem bratu.
- Д
Čim su me uhapsili, tražio sam svoje pravo na jedan poziv.
Pozvao sam Bjelu i izvinio se. - l
trenutno se vodi postupak protiv 200k ljudi.svi ce morati da plate kaznu.kazu da ce bjela od tog novca da napravi istorijski film o tome kako smo krenili u kontra napad protiv turaka i stigli sve do stambula, sjebali im ceo grad i vratili se kuci pevajuci usput
- Д
Prvi dan u ćeliji mi bilo najčudnije, vidim ustupaju mi sprat na krevetu, nude cigarama i ukrštenim rečima, posle ih čujem - jedan ubica šapuće "ovaj lik je pustio link od Tome", na šta mu je drugi odgovorio "ne seri".
- Д
Nijedan advokat nije hteo da me brani, pa su mi dodelili jednog po službenoj dužnosti, a i taj bukvalno nije hteo da priča sa mnom.
- Cbanovan
Smešno je dok ne dođu po tebe onda ćeš moliti Boga da si šerovao linkove Tome grobara
- l
suska se da prave logor za ljude koji su serovali tomu
- BV
Vic dana
Dobio sam zatvor zbog tome