Prijava

"Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvorena Vukajlija. Rečnik slenga i idiota."

Kompjuterska Biblioteka | 7. Maj 2009.

Шеснаест година вама фале три слова? Љаксе, њушка, џеп?

ср р св нај

Čuo sam da je Kazien unajmio gomilu ruskih developera koji rade na razvoju VukajlijaPremium koji će sadržati Postere i Reakcije, i da će postojati monetizacija za autore, ima još par sitnih bagova i spremite se.

Tacno, Artyom Alekseyevich Chyornyj im je team lead, imam ga na linkedinu u konekcijama. Kaze bice gotovo dok prvaci ne krenu u skolu.

Dobro je, znači nisu puke izmišljotine. Vratiće se Vuka jača nego ikad. E sad ovo što sam čuo danas, to mi zvuči nerealno, ali navodno su se Elon Musk i Kazien sastali u Tesliću i dogovorili su da naprave internacionalnu Vuku, sa posterima, reakcijama i svim mogućnostima koje je imala u svoje najslavnije vreme kao odgovor Cukenbergu na Threads, jer je shvatio da je Twitter promašaj.

legit skroz, sve mi je to Artyom potvrdio, ima i jos nekih sitnica, ekskluziva tipa Mirotic i Veseli u partizanu, npr cak ce se i mrmun i zmija vratiti u prvi plan, smoklja ide u ilegalu opet da farmuje xp, cara ce ovaj put biti zanimljiv kad trooolouje a vuzi ce imati pun kofer slika u pvt. Pregovara se sa rasnim jos.

A naš Top G bombas? Bez njega UAE neće pristati na ponuđene uslove za izradu i ICO Vukacoina

људождер, њума, џип?

Mrs u picku materinu

Добро, ја признајем да мој стил и гледишта нису у складу са овим сајтом али, искрено, не налазим довољно респекта према вашим мишљењима, глаголима, именицама...

Zasmrdeli ste mi temu na paštetu.

љига, Њофра, џек?

Mrs u picku materinu

љубичица, Newgate, џаба?

mrš u pičku materinu

trava je kul,a vi ste presranje
niski cemerni kiseli vukajlijasi

ova kanta i dalje slavi rođendane?