15. rođendan ove kante

1. "Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvorena Vukajlija. Rečnik slenga i idiota."

Kompjuterska Biblioteka | 7. Maj 2009.

2. Шеснаест година вама фале три слова? Љаксе, њушка, џеп?

3. Čuo sam da je Kazien unajmio gomilu ruskih developera koji rade na razvoju VukajlijaPremium koji će sadržati Postere i Reakcije, i da će postojati monetizacija za autore, ima još par sitnih bagova i spremite se.

4. Tacno, Artyom Alekseyevich Chyornyj im je team lead, imam ga na linkedinu u konekcijama. Kaze bice gotovo dok prvaci ne krenu u skolu.

5. Dobro je, znači nisu puke izmišljotine. Vratiće se Vuka jača nego ikad. E sad ovo što sam čuo danas, to mi zvuči nerealno, ali navodno su se Elon Musk i Kazien sastali u Tesliću i dogovorili su da naprave internacionalnu Vuku, sa posterima, reakcijama i svim mogućnostima koje je imala u svoje najslavnije vreme kao odgovor Cukenbergu na Threads, jer je shvatio da je Twitter promašaj.

6. legit skroz, sve mi je to Artyom potvrdio, ima i jos nekih sitnica, ekskluziva tipa Mirotic i Veseli u partizanu, npr cak ce se i mrmun i zmija vratiti u prvi plan, smoklja ide u ilegalu opet da farmuje xp, cara ce ovaj put biti zanimljiv kad trooolouje a vuzi ce imati pun kofer slika u pvt. Pregovara se sa rasnim jos.

7. A naš Top G bombas? Bez njega UAE neće pristati na ponuđene uslove za izradu i ICO Vukacoina

8. људождер, њума, џип?

9. Mrs u picku materinu

10. Добро, ја признајем да мој стил и гледишта нису у складу са овим сајтом али, искрено, не налазим довољно респекта према вашим мишљењима, глаголима, именицама...

11. Zasmrdeli ste mi temu na paštetu.

12. љига, Њофра, џек?

13. Mrs u picku materinu

14. љубичица, Newgate, џаба?

15. mrš u pičku materinu

16. trava je kul,a vi ste presranje
    niski cemerni kiseli vukajlijasi

17. ova kanta i dalje slavi rođendane?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.