Rat u Ukrajini 2022

1. random srb politicar dodje u srebrenicu

pliduu: e ovaj vam je ozbiljan kad vam ja kažem

2. Inace insajd info, studenti se vec uveliko organizovali za sl izbore, obucili se znaju sa kim treba sa kim ne da imaju posla, spremili redare kontrolu, agitovali ozbiljnu masu ljudi da izadje na te buduce izbore imaju podrsku daleko vecu od zvalavog

Ако не би било контроле камера и осталих срања, могу се поздраве са изборима, а тако их СНС добија већ 10 година.

3. misle matori da mladi ne znaju, po ko veli sto i pokusavaju

4. Nadji nekog da vjeruje u tebe kao cara u studente

5. Ако не би било контроле камера и осталих срања, могу се поздраве са изборима, а тако их СНС добија већ 10 година.

jbg nije isto, ima druga stvar ako izađe 70-80% opet nije isto
    Okrnjeni su debelo zato i ne da izbore, jer uvek je tako rešavao krizu,

6. Nadji nekog da vjeruje u tebe kao cara u studente

opet ne kapiras, ovo je narodni ustanak, dakle studenti + narod. Jedno bez drugog jok. Dok studenti šljakaju kako valja dotle imaju podršku naroda. Vrlo jednostavno jer su ciljevi zajednički.

Koliko vidim kojekakvi pepsiji su vec digli ruke, ali vratice se oni nego lenji da se bavi svim ovim pa ih umara

7. Sve je to lijepo ali jos uvijek nisi odgovorio na celtova pitanja i zato sve tvoje ideje za sad ostaju u domeni fantaziranja

8. cuj celtova pitanja. covek lagano pobego od sustine zasto je ovako kako jeste u drzavi i misli gradjani se odlučili baš da žvalavi bude na vlasti. Zaluto u 2002.

ko i ti što nemos ukapiras zasto je u tvojoj drzavi stanje kakvo jeste, nego neki srbi teli veliku srbiju

9. još mi ovde hvalisas nato intervenciju majkicu ti jebem priglupu

10. Pre neki dan kenjas kako zvalavi zajebo eu

il me jebes ili si ozb bilde

11. Nigdje nisam spomenuo nato intervenciju, samo politicku intervenciju zapada koja je bila potrebna da se zaustavi rat. Jok, trebali smo svi da dignemo ruke i predamo se povampirenom režimu kojeg si poslije i sam morao da rušiš u svojoj avliji ajd odjebi s tom glupom pricom

12. lepo si to uvio, a šta je nato intervencija nego produžena ruka političke intervencije zapada

Jok, trebali smo svi da dignemo ruke i predamo se povampirenom režimu

plidu kao što reko nije lepo saftati zapadnu kitu u toj meri jer vam istovremeno vaš povampireni režim nije smetao, ni ustašama.
    Jedino je srb imala sve vreme proteste što protiv rata tako isto i protiv slobe. Ostali ste ćutali ko kurve na vaša klanja, ćutite i danas, ćuti i nato. Jer tako se pravi kolonija a ne nekom lažnom podrškom odabranim narodima i uvođenjem demokratije.

opet ti kažem, manje nato saftanja i više gledanja prema gazi u kontekstu globalne pravde i selektivnosti.

13. Kelte, već smo imali dijalog s Carom oko ovih tvojih pitanja
    https://vukajlija.com/forum/teme/76644-karaj-vucelu?strana=235#post_4230892

a jebi ga, evo danas gledam za sta je cara, i jedino sto ukapirah je da je cara za PROTIV. on nece. nece ovog i onog, a posle resice se samo jebes ga, sto lupati glavu tim, to i onako ne zavisi od tebe nego od vlasti.

on NECE kult licnosti. a ni demokratiju. stvari ce same od sebe da se rese, samo da dodje neko posten.

14. celte ese ti baviš politikom i imaš takve ambicije? ili volis samo na suvo da jedes govna?

15. selektor do selektora ovde koko vidim, sve on zna al nema ko da ga čuje

16. e, i da imamo SuBeREnOSt. u maksimalnoj meri kojoj je to moguce.

koja je to mera? gde granica?

jebes ga, stavi nekog postenog nek on bije glavu, ja cu kenjam samo sta necu, kad zasere.

17. celte vrati konju glavu

koja je to mera? gde granica?

maksimalna sa teznjom ka apsolutnoj

18. Caro i ti sereš lako je protestvovati kad je u tuđem dvorištu rat. Gde će Sarajlije da protestvuju, na markalama?

19. celte ese ti baviš politikom i imaš takve ambicije? ili volis samo na suvo da jedes govna?

jok ja. ja ti i rekoh da mi misljenje o svemu ovom nije ni bitno. ja jedem govna.

ali tvoje, tvoje jeste. i pitam te koje je, i nema odgovora. sto znaci da verovatno i ne postoji. samo postoje osecanja. sto je ok.

ali me dovodi do onog sto sam rekao da je potrebno, a to nije ni vlast, ni najbolji, ni najpametniji, no treba novi prosvetitelj. dositej novi treba. da smanjimo care u buducnosti, da ne budu vecina.

paradoksalno, taj dositej, sto mislim da je glavni razlog sto uopste i drvimo ovde kao neki srbi, sto postojimo kao ideja i narod, sto nismo nestali samo ko hazari i milion drugih naroda sa verom a bez identiteta, tvoj zemljak. vrv se pita kud zastranismo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.