Rat u Ukrajini 2022

1. ili bolje daj sumnju u makar jedan ako nije realizovan da vidimo sta bi to moglo da bude u tvom opusu promatranja.

imas one dezurne krivce, do sad milion puta prepricane. imas i ove trenutne oko izraela, al tu moz da se slozimo.

aj dacu jedan socniji:

- gradjanskog rata u jugoslaviji ne bi bilo bez pritiska rusije da tog gradjanskog rata bude. dabome, uz dogovor sa amerikom. igrali su "drugu stranu" sa planom da lazu i zajebu (kao i ovi drugi) i na racun srbije i bosne/hrvatske da naprave primer protiv "socijalizma" zarad nekih dogovora i dilova sa amerikom. i trajnu nestabilnu oblast u evropi od koje bi i jedni i drugi imali koristi.

istu krivicu nose kao amerikanci za sve sto se desilo od 1990-1995 otprilike.

2. glumpav primer, rusi bili u ozbiljnoj banani u to vreme, rasapdali se po šavovima, mislio sam nešto od mejnstrim događaja koji su se desili a za koji svi znaju a da nije tako kao što je ispričano ili sumnjaju jel ima nešto tako kod tebe

3. Pa nije glupav primer, evo opravdavas kao “nisu imali izbora”

Ja tvrdim da jesu, ali su nama uvalili kurac za saku dolara. To je laz u koju verujemo

4. to su gluposti, moras geldas aktuelnu politiku i odvojis narod od vlasti za početak da bi uopste mogao se bavis tim stvarima

jelcinj bio direktna americka kuckica. I ovaj nas salje oruzje ukrajincima - sig sam da ti i dalje mislis da je on vise ruski nego prozapadni covek

cak mnogi sad u tome nalaze opravdanje, pa u fazonu i ruje su hrvatima davale naoruzanje

5. Reko sam ti da nece se slozis. Zato sam i naveo to ko primer, gde ces ti da verujes u zvanicni narativ - jadni rusi raspali se, nisu hteli.

6. Aaaa, znači rujani iscenirali raspad sssr-a sa amerima. Ok.

7. Ne pricam o tome vec u uvali kurca do balcaka u srpsku guzicu, uz pricu o ljubavi.

8. drugosrb: zajebali nas rusi nebrojeno puta. ti da nas nešto vole davno bi mi imali s500 i sarmate ovde, krvarili bi za nas govna

isto drugosrb: zapad nas nikad ništa nije zajebao to je put kojim treba ići

kmetska politika klasik, štas ti dao rujanima da imaš pravo na velika očekivanja

9. drugosrb: zapad bombardovao moralo se bio sloba nije moglo drugacije hvala im

isto drugosrb: rusi govna prodali nas za saku dolara

10. ozbiljno treba staviti prst na čelo kad prozapadni srbići krenu da jedu govna o rusima kao najvećim neprijateljima srba. Ili očajanje usled očigledne nemoći, pa ko veli, bolji je ovaj zapad kada rusi već ne mogu da nas drže ko malo vode na dlanu. A i veće su plate tamo.

šiz bukv

11. isto drugosrb: rusi govna prodali nas za saku dolara

Продали нас за доживотно снабедњаве вискијем за госн. Јељцина!

12. Šta li čeka tu jadnu Ukrajinu nakon okončanja rata, ne smem ni da pomislim.

Ovo u mnogome zavisi od toga kako će da skončaju. Ako Rusi to uspeju nekako da celo zauzmu, predstoji im gerila narednih n godina (nešto kao Afganistan). Ako Rusi posišu (opet) kurčinu i dozvole da Ukrajina ostane u recimo trenutnim ili čak i manjim granicama, onda ide novi Maršalov plan i sve isto kao posle '45-te, samo sa granicama pomerenim debelo na istok. I isto će da se završi, za 50/100/150 godina.

Zamisli zemlju koja je pre rata imala najveći stepen korupcije, i gde su policija i vojska desetkovani, pokušava da stane na noge - zamisli sve to što se vrati iz rata u kakvom je stanju, ljudi sjebani od ratišta, i kriminal koji je organizovaniji nego ikad, naoružan do zuba i koji se okrvio baš skroz. Jadan narod tamo.

Ne mora to da zamišljam, ja živim u takvoj zemlji

13. majke im šta nam uradiše a krvarili smo za njih nebrojeno puta

ništa gore od koka kola srbina podvlačim ponovo

14. I isto će da se završi, za 50/100/150 godina.

inicijalni plan je 2050

15. Ovo sam pomenuo jer sam znao da ce se nalozis ko priplodni bik.

Jer ako ti se ne svidja - preispituj sve.
    Ako ti se svidja - ma tako je covece, svi koji nesto pomenu drugosrbi budale.

To se zove verovanje u pricu. Tako rade ljudi, i svi mi verujemo. Al ako ti nesto ne stima, nemoj kriviti realnost da uklopis u svoje misljenje. Krivi misljenje

16. Aj ne drvi kurac, jok prvi put slusam ovakve nebuloze od ljudi koji veruju u takva sranja. Ti fazon mislis drugacije

Nego trazio od tebe nesto realno, kosto vidim svi dogadjaji true 1/1 nema primera osim onih da te se napusi kurcem

17. Daleko od toga, samo sam naveo misljenje gde ces ti da verujes u oficijelni narariv, cisto da se zamenimo.

I ti popenio - lupas gluposti, nije to tako, drugosrb itd.

Tako se oseca svako na tvoje baljezgarije o skoro svacem. Samo uzmemo pa smo relativno uljudni, dok ne smoris previse

18. Sto ne preispitujes ruse. Oni satro iskreni sta?
    I oni davali vakcine, prvi. Svi su oni deo istog plana.

19. cara: celte daj neki primer neke t zavere da je mozda true bilo kad bilo gde

celt: evo ovaj gde mozes lagano da obrises patos sa mnom

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.