Rat u Ukrajini 2022

1. Zelenski bukv nalozena naparfemisana pudla.

Mame zapadnog sveta pustaju vlagu na njegovu hrabrost.

Oh kometo gde si spasi nas bede

2. Gledam zelenog sad intervju sto dao za cnn, pod tikovima lik, krpa beo

3. Kapiram i pill bi stavio na avatar zelenskog al nece se davi u kurcevini lolo

4. Umorio se imbecil.
    Mora raportira glumi sluzi, ko nas dzvalavac.

Uvek mu nije dobro

5. A dobro, balija je jbg, nije los decko, ali je podizan na priči rus-srb LOŠE.

6. Ovakav propagandni rat nisam video u životu, a dovoljno sam star da pamtim kako su nas demonizovali. To je mačji kašalj u poređenju s ovim, potpuna globalna anatema svega ruskog.

Isto ovo je bilo i za vakcine. Identično šizenje. Samo ovde imaš distancu pa si uspeo da uvidiš.

7. Pill gotivna faca

Pill > sevast - gotivnost

Pill = sevast - zelenost

8. Evo ga i Ejdus Kurcosisijus okoreli rusofil litvanskog porekla

9. Ejde, bukv zap uvideo isto i za vacc.
    Mojne tako pricas. Pokenjo se po situaciji vise puta, zajebi.

Sviras kurcu bukv

10. Ali sramota Zeleni što u svakom obraćanju fura onu drljavu majicu, daj neku uniformu bre, makar zeleni džemper, rolka, umij se, obrij se, očešljaj, izgleda ko zadnjih 12 sati da igra dotu i jede doritos

11. Tu sam ja. Sećaš se kako je prolazio bilo ko ko je izneo neki dokaz protiv vakcina? Antivakser, ravnozemljaš, glupan i slično. Niko se nije ni udostojio da pogleda argumente.
    Isto ti je i sada.
    Tek što si izustio nešto da kažeš, odma lavina ispranih mozgova napada: "Kako možeš bilo šta drugo da kažeš osim da je Putin Hitler?".

12. Da Ejdus popusi kurac posalji sms na 2332 i napisi DA EJDUS

13. Ejki, napravio sam ti temu gde mozes svoje vidjenje sveta da iznosis, nemoj ovde spemovati, pls.

14. Dobro nisam znao. Ako je zaista uvideo onda je to odlično.

15. Ali sramota Zeleni što u svakom obraćanju fura onu drljavu majicu, daj neku uniformu bre, makar zeleni džemper, rolka, umij se, obrij se, očešljaj, izgleda ko zadnjih 12 sati da igra dotu i jede doritos

avg zapadnjak/maestro/pill: a kako da izgleda neko ko se bori lrotiv varvara i polusveta.?

Bukv orkovi ga iznapadali jos ima vremena da se sminka. Nije on taj tip. Batalio glumu

16. Estonija
    Litva
    Letva

17. Lol da je Merkelova na vlasti sad udomila bi Zelenskog na vruc kacamak i mleko i zamolila Putina da postedi bar zene i djecu hahah

18. Pa čekaj majku mu, mi kad smo šipose navodno u hladnjačama vozili i rokali se, Rugova je uvek bio tip top s onim šalom, kaputićem...

Ovaj ko student neki

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.