Prijava

Mladjani, simpatični Francuz, prijatelj Srba i Srbije, pokrovitelj, dobročinitelj. Zalaže se za narod na KiM i "srpsko pitanje" na svakom koraku, prikuplja materijalnu pomoć, apeluje, šeruje, piše ćirilicom, govori srpski prilično dobro. Neka vrsta Arčibalda Rajsa; čini se da bi bilo prikladnije da smo ga imali na našoj strani tamo negde 1922. ali eto njega sad i ovde. Šta narod vukajlije misli o ovom čoveku - da li prema nama gaji iskrena i nesebična osećanja, ili sebi gradi političku karijeru na jedan krajnje zanimljiv način - ili i jedno i drugo?

Narod vukajlije misli da sa onakvim tijelom mozes biti srpski Simon Leviev hehe

Ok je gujon samo ga ne jebe ni 2% niko osim srpskog zivlja.
Nama je bitan jer zaboga stranac mora da nam kaze da smo dobri. To je kao neka verifikacija dobrote jer sam o sebi imati lepo misljenje je cista uobrazenost i laz.

Tolike smo picke, to radimo.
Mi

Konacno nesto smisleno i ovaj Cara da napise

Nevezano za Gujona, biti stranac i doci u Srbiju i pricati kako je Srbija do jaja, kako su se svi ogresili o nas i kako smo anderrejted je solidna biznis ideja.

Msm kad dodje neki stranac i kaze ribe su vam tako zgodne, nisam dugo jebavao bolju picku, svi su u fazonu wow vole nas, brat moj, kolko tek svrsavamo od srece kad krenu da pricaju o nasoj istoriji i politici u pozitivnom tonu... ima cara tu pravo