Keto dijeta - je li probao iko?

1. Nisam čitao Jovin post. Samo do dela Atkins.

Mogu da potvrdim, Atkinsa radim na svako proleće i ubija koliko je efektivno. Kilogrami se tope samo tako.

E sad, druga strana medalje je da si sit a gladan, nervozan, jedeš a iznemogao si, jer ne unosiš ugljene hidrate.

Ali kad hoćeš da se istopiš, nema bolje od Atkinsa. Mislim da je dobio i Nobelovu nagradu lol. Ili tako neki kurac, najprodavanija knjiga. Ima nešto tako.

2. I par saveta iz dugogodišnjeg iskustva sa Atkinsom.

Nek traje 4-5 nedelja, ne više.

Prve nedelje unos ugljenih hidrata mora da bude NULA. Da šokirate organizam.

Naredne tri nedelje, samo po malo dodajete, da mozak ne isflešira.

I nikako na duži period (ja probao jednom). Kao gle kolko dobro izgledam, što da prekidam sad.

E onda mi se kosa proredila, isfleširao sam. Izguglam, ako telu predugo oduzmeš ugljene hidrate, ono počinje da isključuje nepotrebne stvari, a to je obnova dlaka na glavi lol.

3. Pa ne diže se ujutru, možda na svakih 5 dana. Xd

Šalu na stranu, ja pred letnju sezonu odradim Atkinsa i lepo izgledam na slikama sa mora. Posle se opet ugojim.

Nema bolje od Arkinsa, verujte.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.