Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Мислим да ми ти не капираш шта си написао
cus sta je rekao, teo kaze da treba biti tolerantan kao u ovim napradnim drzavama de ćivi medj siptarijom.
Znaci dati jovorima status republike ...mozda jos bolje da se uvede da se bg/banjaluka smenjuju na godisnjem nivou u precedevanja mora se postujemo. Necemo autokratiju diktature to ne
Banja Luka je napredovala samo dok je bila glavni grad - nečega, bilo čega.
Prvo bosanskog pašaluka (1580 - 1639), zatim Vrbaske banovine (1929 - 1941) i na kraju Republike Srpske (1992 - danas).
Ovo poslednje po ustavu čak i nije formalno glavni grad, ali de facto jeste.
Vidis to jeste velika bojazan, kako bi Bg u slucaju prisajedinjenja reagovo na dalje tokove i Bl.
Pod ovim Vucelama vrv bi bio bol u qrcu, a pod Marinikama to ne mi moglo ni da se desi (jer ko ce sa genocidasima).
Znaci samo neki Nektor u prepsektivi moze resu takvu neku stvar
Jovore jesi znao za planove da BL bude glavni grad NDH?
Jesam i šta?
https://i0.wp.com/filmonizirani.net/wp-content/uploads/2021/02/Emir-Hadzihafizbegovic-Quo-Vadis-Aida.jpg?fit=800%2C419&ssl=1
дрогирани србоћетник у панциру
jel moguce ovo u demokratiji pu pu s koreja
https://www.index.hr/vijesti/clanak/juznokorejac-se-udebljao-kako-bi-izbjegao-vojni-rok-osudjen-je/2618937.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d_0
Ма дати Јоворима да воде све у таквој заједници, шта знају Геџо и Лала како се води држава, ипак је Бања Лука метропола, седиште пајсад пашалука.
А Келт се уплашио да му не отерамо саборца сорошевца са Вуке, неће моћи сам да се забрињава за Србију док дрка курац у Цириху
Celtara je ipak visokostrucna pomoc, on dolazi iz enormno uredjene demokracke napredne moderne drzave prepune sipusa, pa sto da nas ne usmeri, ne moze da odmogne da nam ukaze u kom smeru treba da se ide
Gde je plidu i šta radi
Plidu gleda iz offa i neverue
плидуа киднаповали дрогирани србоћетници с панцирима и натерали га да донесе у РС 5 тона кокаина како би србија ушла у рат
da je bar kabrio vreme razumeo bih shto ga nema
doce tu oko NG osecam
Ja čovek Sremac koji negde volim samo Srem, tj. moju polovinu Srema, donju, gornju slabo marim, mada i susedna sela slabo marim, zapravo ne marim baš ni mnogo ovih mojih seljobera, jedno 20 - 30 ljudi što ih ima da kažeš čestitih, dakle kao tipičan čovek Sremac, ako me se pita, voleo bih
- da se ne ujedinjujemo sa entitetom, jer nema more, šta će nam još zemlje a da nema more, a imaju granice tamo i mogli bi da zarate sa oni njiovi susedi, samo nam još taj kurac fali
- da ostanemo mi ovde a oni tamo, hvala lepo, voleo bih ja rađe Jovora za kolegu / zeta / druga s fudbala...Nego Cara, al mante da se doseljavate ovde i odvrćete baju malog knindžu dok pečete prase u dvorištu, to je ko Cigane da imam za komšije što isto vrte prasice i odvrću neke njine električne žalopojke, nismo ih džabe izopštili u ciganmale
- Šmoklje da se zadrže a Celtovi da se vrate, sposobni su ljudi, snašli se u belom svetu i naučili koješta, to su valjani i korisni ljudi.
- Da se Srbijom i njenim pitanjima ne bave ljudi što se laćaju šiptarskog heroina.
- Da Kikinđani ostanu u Kikindi, i da nam se ne doseljavaju kojekakvi Skosova i Izbosne više.
eeee moj Melke, vise ces Nepalaca i Filipinica dobiti u naredne dve tri dine nego sto si Jovora vido za ćivota
To je skroz u redu složićeš se, i mi smo tamo gore po Čikagu Nemačkoj Švajcarskoj Nepalci Filipinci.
Pa ne bas, ne delim im ja dozvole za rad sakom i kapom bez prethodnog lekarskog pregleda, poznavanja jezika i sl.
Mada ko zna, mozda im prenose tamo njihovoj kuci znanja kojih se dovate ovde i prepricavaju na nekim njihovim vukajlijama kako je Srb zemlja iz snova. Kao celtimir fazon
Jebaj ga, ne dolaze oni da rade za sistem vec za ovu sns sektu...nece srbi se bakcu tim poslovima za 500jura a danas sutra modz izgine na nekom ekspo stadionu.
Sad kad pominješ Nepalce i pogibije, na ovo vredi da baciš pogled
https://www.weltmuseumwien.at/en/object/?detailID=1129759&offset=0&lv=
opis moš sam pročitati, slika je, kao što vidiš, rađena po ugledu na Mikelanđelovu Pijetu, pozadina je sačinjena od slika iz pasoša tih jadnih izginulih ljudi, a kovčeg od slika sa mesta nesreće, od prizora njihovih izlupanih, osakaćenih glava itd. Jednom rečju monumentalno umetničko delo, jedno od najboljih koje sam ikada video. E da, autor se zaista zove Hitmen :)