Da li su ljevica i liberalizam izgubili kompas?

1. Ajde celte ne budalisi ti sto vise citas radije rame dajes soroseu

U nekom svom momentumu komunizam je za javni interes stvorio visi nivo vrednosti nego sto je to slucaj sa kapitalizmom, jebem te i te knjige koje citas

Ovde kod nas, tamo u siptarskoj ne znam kako je zabole me

2. Cus komunjarenje, to sto kom sistem obj pokazo bolje rezove ne znaci da je trebo ovakav kvazi kapitalisticki iberalizam da ga nasledi

3. caro, zbog velikog broja ljudi koji razmisljaju kao ti, vucic/sns ili slicne tvorevine ce vladati srbijom doveka. bio ti za ili protiv konkretno sns-a, a ne cini mi se da imas neko izgradjeno misljenje ok ti je.

4. Cara teoreticar zavjere, veliki borac za slobodu, i sad odjednom podrzava komunizam, eto ga jebi

5. Nek vlada vucela, bolje on nego 100% natovci jevropljani

Odnosno isto je jedino celt jos misli da tu ima neke razlike

6. Amerike, jevrope, ursule, hilovi:nek vlada vucela sve ok

Celtimori iz siptarske: kmeee vucela vladace vecno zbog tamo nekih kikindjana

7. Necemo se resiti vucele tek tako bracula celte, a ovo kako se pokusava preko sorosevaca/aktivista nemodz se ponovo desi ko fazon 5 oktobar sto mejmuni ocekuju se desi. Vucelu na vlasti etabliro zapad. Ovim prozapadnim mejmunima vise ni krug dvoike ne veruje...sa dobrim razlogom ofc.

8. doduse tu posoji jos jedna velika problena a to ste vi koji pusite globalisticku kurcinu...tesko vama objasniti da je neka tamo srbija kolonizvoana od onih ka kojima tezite. Vi bi ste samo da budete deo sveta i deo evropske porodice naroda, ko celt i jovor

zato i jesmu tu de smo, takvi mejmuni su vucelina kontrateza. Atlanstisticki pandan krezavcima rujofilima

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.