Vukajlijaši i nenapisane knjige

1. 1001 način za opraviti čet - Kaizen

Od jednostavnog restarta do finih promena u kodu. Kako opraviti apsolutno svaki čet na svetu i zašto neću. Bonus: kako stoki obećati promjene pa ih onda slagati grdno i zašto stoka uvek popuši ista obećanja - od izbora do ponovnog uvođenja postera.

2. Jel istina da ukinuo postere zbog prozivki zvalavog? Meni deluje skroz legit, Vukajlija u vreme postera i reakcija bila solidno jak internet medij

3. Kako ostati miran iako si prepun GNEVA - Dr Zapata

Knjiga o samopomoći i kontroli besa

Donosimo pregled saveta koji UVEK pale:

- Brojite STOLICE u sebi do 100
    - Otiđite u Grčku, kod ZETA
    - Budite VEĆI čovek
    - Započnite SVAKI razgovor s frazom: Biću kratak
    - Napušite rendom avaksa KURCEM

4. Ja jesam zaista pun gneva.

5. "Memoari jedne sajtuše" Soya Doll

6. Koji ti je taj Gnev xDDD

7. "Startap vodič za pušače kurca" FalichniTOM

Kako prevazići Bergasa, Ejdusa i Stratimira u 10 lakih lekcija

8. Pa pocni onda, ako si je procitao...

9. Kako ne nazvati moderatora gejpederom malog kurca nakon opomene - Kamenofil.
    Kako su me OSUDILI. Očito su i EJDUSI ljudi. Ima li mal tuki IPAK veze s time ili Ejdus ZNA LJUDE koi ZNAJU LJUDE. Iskustva anonimnih doktora banovanih zbog sličnih delikta.

10. Kako sam postao dubler Henrija Kavila

MrNo

11. Ko sve oće da me jebe - Melkijades
    Kratak (5000 strana fonta 9, bez proreda) popis svih ljudi, Cigana i životinja kojima se diže na Melkov zmijski struk i jabučasto dupence. Uz knjigu poklon, najlepše homoerotske pesme o Melkijadesu, pisano od udruženih snaga članova šaljivog sajta Vukajlija.

12. ne zaboravi na bugare.

13. i oni bi isto malo melkorove fantastične bulje.

14. Kako sam skodija isekao u sitne komadice i strpao u konzervu

mesni narezak

15. Izbeglice umiru pevajući - Stevan

16. Tajna Burzumove patike - Gambi

17. Doktor i Bugarka - Zapata

18. Smrtni ishod romantičnog ugriza - Melkijades

19. Burbon na živu ranu - Reme

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.