Šta je to što prosečnog muškarca privlači kod fudbala?

1. Baš, što se Nole nije vakciniso? A mogao je da igra tamo u Australiji lepo

2. Nole trve, ostali teniseri noobovi, nije to takmičenje naboljih vakcinisanih tenisera, hotul. prskam vam krv u oči, orangutani

3. Licno nikad nisam kontao privlacnost fudbala, ne hejtujem ga, ali su mi skoro svi mejnstrim sportovi interesantniji, i kosarka, i handegg, pa cak i tenis. Da ne spominjem sto rezultat moze vrlo lako da bude 0 - 0 na kraju, zali boze vremena. Kad ga igras okej, bude zanimljivo, ali za gledanje mi nije nesto. A nekima postane bukv zamjena za licnost.

4. Meni nikad nije bila jasna ta opsednutost golom, ima toliko zanimljivih aspekata fudbalske utakmice osim golova, tipa pratiš bitku u veznom redu, genijalne paseve nekog Modrića, ubacivanje bekova, kako funkcioniše ofsajd zamka, ima li uigranosti, formacijska postavka igrača, koja su čija zaduženja, kome je rečeno da može da povuče loptu i krene napred, kome da ostane da pokriva, golmanske intervencije itd itd.

5. Da, golovi su samo šlag na tortu.

6. Ovo što mujo kaže, vrlo vjerovatno da ćeš spiskat sat ipo u sranju i pranju a ne uživajući kako si zamišljao i da stvar bude još gora, o tome ne odlučuješ ti.

Koliko se puta samo desi da neka tekma koja je trebala da bude vrh, ispadne sranje tako da mi na kraju najviše smisla ima praćenje reprezentacije i eventualno kluba iz tvog grada, ostalo je sve više-manje žali bože vremena ali totalno razumijem da neko voli i prati, i ja sam bio jedan od tih ali sad nit imam toliko vremena niti mi je isti hajp ko ranije u tinejdzerskim danima

7. Jebeš gol ima kad sam celu utakmicu Reala gledao i samo pratio Modrića kako diše bukvalno
    Kako se kreće pregled igre njegove šta sve on vidi kako razmišlja kakve lopte daje i kad itd
    Ako čekaš golove tj voliš golove to je kao da slušaš samo refren u pesmi površno baš

8. Modrić - Srbi ga vole.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.