Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
JOS SAMO MESEC DANA PA CE PRAJD U bege-U, A VERUJEM DA CE TU BITI MASA vukajlijasa. UNAPRED VAM CESTITAM PRAJD I DOBROVOLJNO SE JAVLJAM DA BUDEM POSLEDNJI VAGON U VOZICU, JER SAM JA UVEK DAVAO VETAR U LEDJA!
NEMA SMISLA PROTIVITI SE TOME STO VI JESTE, NEMOJTE SE KRITI, VECA JE SRAMOTA TO KRITI NEGO PRIZNATI U 2022., JER MI SMO SADA napredan NAROD I NACIJA, vucko JE SA SVOJOM srbskom naprednom strankom NAS unapredio I SAD SMO napredni JER SMO napredovali, napredujemo I napredovat CEMO
Pa jeste
autizam, i to onaj loš
ZA SAD CE smoklja BITI LOKOMOTIVA, kameni PRVI VAGON I JA POSLEDNJI, PA KO SE ZELI PRIDRUZITI, SLOBODNO, NACU VAM MESTA
Loša priča
Spemovaće sve dok mu se obraćate jbg... bukvalno za 2 dana bi mu dosadilo da mu niko ništa ne odgovara, niti priča o njemu.
DJORDJE SELJACICU MOZES TI UMESTO SMOKLJE DA BUDES LOKOMOTIVA AKO TI JE TOLIKO STALO
A NE SME VAM BITI SVEJEDNO, PREDSEDNIK NAM JE PEDER IAKO TO KRIJE, PREMIJERKA NAM JE LEZBA, CITAVA VLADAJUCA STRANKA JE PUNA PEDERA, SVI NA OVOM FORUMU OSIM MENE SU PEDERI, SVI U bege-U SU PEDERI, SVI STE KOLEKTIVNO PEDERI U OVOJ DRZAVI OSIM MENE. KOJI KURAC SE PROTIVITE PEDERLUKU? TRULO JE PROTIVITI SE
U pravu je Ektor Kuper, evo zaklinjem se da neću ulaziti u bilo kakvu interakciju sa schizomirom, ma koliko mi ga bilo žao. Ko god uradi suprotno, keva mu se kupa gola.
NE MOZETE BITI LOKOMOTIVA I JEDAN I DRUGI, DOGOVORITE SE
Pravo govori Džejms Fenimor Kuper
JEBEM VAS NEKULTURNE, EVO DOBRO, JA NECU BITI U VOZU, VEC NAPRAVITE KRUG VAS TROJICA I JOS NEKO AKO VAM SE PRIDRUZI, A JA CU U MEDJUVREMENU DA KONVERTUJEM LEZBE U NORMALNE ZENE SVOJOM HARIZMOM, SNAGOM I INTELIGENCIJOM DOK SE VI TRPATE MEDJUSOBNO