Da li biste postali Trans osoba za jednokratnu pomoć od 1200 evra?
  • Ejdus

San Francisko upravo ovako pomaže siromašnije članove ove "ugrožene" zajednice.
    https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=11&dd=18&nav_id=2243967
    Ako biste se odlučili za ovo, koji bi ste rod i pol odabrali? Koje bi bile vaše rodne zamenice?

Da li biste bili možda: Ninauposkitzipikspe, Mangaiko, Čubaka ili možda Lhamana?
    Da li bi bili više za tradicionalne zamenice ili one više egzotičnije: Ksi, Ej, E ili Fae.

• Š

Ne bih jer tim trandžama kad odseku kurac i naprave im fejk pičku to luči gnoj i telo ga tretira kao otvorenu ranu i pokušava da ga zatvori zato im je tolko visoka stopa samoubistva jer shvate da je takvo stanje stvari neodrživo.

• Ejdus

Ali možda da se deklarišeš kao trandža u nastajanju da uzmeš pomoć...Mislim da niko ne bi smeo dao te odbije.

• Скелетор

Putine pritiskaj dugmine

• Galantni kosovac

Ja sam za da San Francusko pomogne trandzama

• DP

Guglao sam ovo faa'fafine i lhamana, zaista postoji

• Mali Mujo

naprave im fejk pičku to luči gnoj i telo ga tretira kao otvorenu ranu i pokušava da ga zatvori

Plus zna se desiti da hirurg lose prespoji, pa da ti odredjene otpadne materije dodju do te rane.

Al nema veze sa samoubistvom, ubijaju se masovno i oni koji se nikad ne operisu

• P

Ma trandze su nenormalne, bolje biti peder. Primaš ga a imaš ga.

• S

Ne bih jer tim trandžama kad odseku kurac i naprave im fejk pičku to luči gnoj i telo ga tretira kao otvorenu ranu i pokušava da ga zatvori zato im je tolko visoka stopa samoubistva jer shvate da je takvo stanje stvari neodrživo.

0k..............................

• mesni narezak

nekad bilo da se neoperisane trandže roknu 41% vremena, a operisane 68%, koliko je sada, ne znam, ali znam da je preko 50% za neoperisane, a bogzna koliko za operisane.

• dr .Vuk

То је нетачно.

• mesni narezak

ladno svaki dan moraju onaj balon turati unutra da raširi tu ranu da je telo ne pokuša zatvoriti.

• dr .Vuk

Иако је то одвратно, то је дезинформација, немам времена да улазим у полемику.

• mesni narezak

i čini mi se bilo da se ne seče nego da se utera unutra pa samo malo pri vrhu napravi rupurdača mada nisam siguran i želim tako da ostane.

• Zelen Lukac

Sjecne ga po pola. Skroz. Izvrne ga naopačke. I to je manje više to.

• mesni narezak

mogu misliti kakav je osećaj to jebat, garant kao da uzmeš čašu i obložiš je slaninom, pa onda u to ga turaš.

• JU

Trans osobe, pogotovu zene sa kobajom su bi bile bas gotivne...

• Mister_NO

Zapata jel dezinformacija ili Vuk jede govna?

• PuppetMaster

Nije ovo jednokratna pomoc nego mesecna = stonks