U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I da dodam, zbog direktnih pretnji... Taj komentar je uklonjen sa foruma...
ko mi obrisa poster ČITANJE DEFKI i zasto?
Ja. Nekvalitetan je.
moze bit.. ok
Na Vukajliji bi trebalo uvesti neku nagradu za autore kao sto je Smarko. Ne znam sta ali bi trebalo. Obrisao mu Bleki poster a on mu na to ni majku nije opsovao.
Veoma pohvalno. Ozbiljan sam.
(edit) ovo je jedino sto sam uspeo da smislim kao nagradu:
http://www.youtube.com/watch?v=i34ZewepsBQ
Retki su takvi... :D
Ali brate, kantri? ccc...
A zasto je meni obrisan poster 4.066?
@ L
isti razlog kao Smarku.
Sad vidi oćeš li da mi jebeš mamu. :)
Mogu li da znam otkud kod meni ovoliki pad u bodovima? Jel me to neko hejtovao?
Po savetu En Dotter,
Da li bi mogli da mi reknete zbog cega je nekvalitetan, kako bih znao za ubuduce, i kako ne bih mogao da направим исту грешку поново. Хвала најлепше!
:)
Kad smo kod toga, mislim da je i mene neko hejtovao... :D
Pekky - tebe jesu, dvojica.
L - tebe nije niko.
Puno hvala! Ne mogu da verujem...
E sad znam da jeste...! Popularnost mi je bila veca za onoloko koliko imam definicija...!
O boze dragi i nepostojeci... Pa ti imas samo jednu definiciju. Ova tema nije mesto za zezanje. Smatraj ovo kao opomenu. A sad cistac, da te ne vidim ovde dok ne budes imao neko ozbiljno pitanje.
Ozbiljno pitanje:
Kako da napisem, recimo ovo, ali kada se klikne na to, da otvori neki link?
http://img821.imageshack.us/img821/8303/primerd.jpg
pises izmedju zagrada ovakvih [ napises TO NESTO stavis | ovu uspravnu liniju onda link i zatvoris zagradu
Recimo kao moj profil...
Hvala... :)
Е, а како да променим име? Видим да су неки мењали, а ја то већ неко време имам на уму.