Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Promaklo nam je. Sezona letnjih odmora, pa jebiga.

  2. Da li vukajlija ima mobilnu platformu? Na fonu ne mogu kako treba da vidim ceo sajt, a kada ukljucim mobilni prikaz, to sve izgleda nekako smandrljano...
    EDIT: Kada napisem i posaljem nesto na forumu, izbaci mi "jebi ga" stranicu

  3. Obratite paznju na moj post...

  4. Кад буде било питања биће и одговора. На потврдне реченице не одговарамо.

  5. Da li je ranije bilo moguće da se vide SVE definicije, kad na to dugme kliknemo, a ne samo 1000, što obuhvata neka posljednja 3-4 dana?
    Čini mi se da jeste, a pitam to zato što bi se tako lakše mogle "upratiti" definicije koje su debelo u minusu (kad ih poredamo po popularnosti), i jelte, brisnuti ih.

  6. Pokazni post za Stefana, koji dokazuje da u Operi 5 sve radi. Ovo se stoga moze smatrati odgovorom na njegovo pitanje.

    Edit: gle, stvarno radi!

  7. jesu ono shivine noge na njenom avataru?

  8. Lullaby, било је могуће али је пре извесног времена приликом оптимизације сајта уведена та новина да се види само хиљаду страна. Мада и даље те дефиниције после хиљадите стране постоје на сајту и могу се наћи овде:

    http://vukajlija.com/arhiva/pregled

  9. kaizenove, nakon depilacje.

  10. Hvala, tako sam i mislila, samo nisam znala da se promijenilo.

  11. Bleki, jel ostaje negde zapamcena prethodna slika, ili slike avatara, pa mogu da vratim na taj nacin? Posto ih u racunaru vise nemam.

  12. Jel može one definicije da mi obriše neko od moderatora? Valjda ne tražim puno?

    Edit: Hvala dobri moj Kolunga!

  13. Radi kada sam na full sajtu, ali tako nemam dobar pregled... A kada prebacim na mobilni pregled, sve je izmesano... Sve skrkano i bezveze... Moje pitanje, Marijana, je da li ima neki nacin da se to resi, i da li postoji mobilna verzija vukajlije?

  14. Ова данашња деца би да буду онлајн и док кењају. Одмори се мало, човече.

  15. Pa Dzhimi, ja tada imam najbolju inspiraciju!
    ;)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.