Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. oh nooo krece haos nastupa kraj leftardskog univerzuma

2. kmecte se kmecte jovori
    silno ce kmecanje da bude

3. Toliko Cara o tvojoj teoriji da će zle demokrate pokrasti Trampa. Kao neće mu dati da pobijedi. Jadničak on, ne može protiv duboke države.

Ja sam i sam rekao da je Tramp favorit. Druga je stvar što sam navijao za Kamalu jer mislim da je bolji kandidat.

4. U svemu lošem ima i nešto dobro, možda riješi situaciju u Ukrajini, a nama se skine sa grbače.
    Ali vidjećemo. Zasad je, što bi neki rekli, natjerao Izrael da prizna Kosovo, a nas da u znak zahvalnosti premjestimo ambasadu u Jerusalim.

5. Cus teoriji sve vreme pripremali teren ali ocigledno da sorosevcima to nije bilo dosta

Razlika bila cca 70 30 to se vec nemodz pokrasti

6. Cak su portorikanci izjebali ćamilu

7. Modz ocekujemo podelu kosova sad al samo kusner prvo da izgradi one dve kule na mestu generalstaba sto vucela

L O B I R O
    O
    B
    I
    R
    O

8. Више сам се надао некој подели и међусобном рокању џендер флуидне нације али ајде, ово је потенцијално мање зло. Тј. остаје да се види. Издржи Јоворе.

9. рокању џендер флуидне нације

Ne znaci nece bude jer tek ce crvljivci da zakrvave

E sad ako se trampaleo dogovorio sa dip stejtom (vrv jeste) onda ce bude sve manje vise isto uz dalje pusenje kurca americke rase

10. Да је била тесна победа нешто би могло да се очекује, овако тешко. Ал' видећемо.

11. Razmatram čije suze da pijem prvo, redit jutjub twiter?

12. Можда ми коначно дозволе да коментаришем на јутјубу лоло. Годинама већ ми пола коментара нестају.

13. Toliko Cara o tvojoj teoriji da će zle demokrate pokrasti Trampa.

Trampela prvo mora da nađe način da preživi do januara kada će zvanično preuzeti vlast, jer ovi moroni neće stati sa kmečanjem i toksičnošću, a ta zemlja ima sasvim dovoljno ultra glupavih naoružanih ljudi da im poveruju i daju se u kojekakva sranja. Uostalom već smo videli.

14. Poruka za Vladimira
    Vladimiroviča: nema nikakvih pregovora stvar mora da se istera do kraja.

SAIT

15. Samo da ne krene da razara Iran, na šta je pozivao u par navrata, i sve drugo dobro. Ovo u Ukrajini će konačno da splasne, večita drama sa S. Korejom takođe, Evropa će da pati, Kejtlin Dedženeri da kmeče i milina jedna. Izrael će vrv nastavi da divlja još malo.

16. E da šta je najvažnije u celoj priči - Trampela je baš mator i ovo mu je zadnji mandat + je opičen, i može mu pasti na pamet da dodatno nabudži svoj legacy i ode u istoriju kao apsolutna leđenda, a kojekakve Opre i ostala žgadija su izručili tonu govana na njega, prozivali ga da je fašista, zlotvor, zamalo čovek izgubio glavu. Tako da ledžit bi moglo da se desi da se žuti obruši sad na sve i svakoga i da stvarno krene čišćenje kojekakvih govana, ne da dira korporacije i kapital, to je škakljivo, već da se ratosilja ovih nekih toksičnih glava, saseče eldžibiti itd.

17. saseče eldžibiti itd.

ovo direktno modz utice na dugogodisnju vezu jovorovog sina

Ne podrzavam

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.