Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. opet neki placenici

2. Први добар избор до сада

3. Jovure nije sorosevac nego ex sorosevac, radice taj za bilo cije pare kako mu se kaze. Tek ce biti takvih na trzistu rada

4. јебач пресретач pre 7 sati

Ova dvojica predstavljaju svoje sponzore i retardirane fanove sa tviča, kakva crna debata. Ne daj se jovore, izvuci se i postani lord

подршка младом петничару Јовору

5. Evo još jedan video https://www.youtube.com/watch?v=P7p3iVTBm7M
    O tehnofeudalizmu... o tome kako priča protiv duboke države, vakcina i slično odgovara krupnom kapitalu, generalno. (Farmaceutske kuće tu nisu toliko bitne in the big scheme of things)

6. sace i jovor na drugu stranu samo kace stvori kriticna masa (bio sam ja uvek sumnjicav prema korona vacama spike)(a i zelena agenda je oduvek bila diskutabilna)

7. upravo obrnuto - ovdje govori o tome kako krupni kapital profitira od tih antivakserskih i sličnih priča... jer se sa klasne borbe između krupnog kapitala i radnika, fokus pomjera na neku borbu kao protiv duboke države ili protiv države uopšte, što omogućava krupnom kapitalu da jaše bez da ga iko čačka

8. Znaci jos jedno zaplasivanje kvazi levicara u punom jeku. Sace iskoriste avaxe za jos vece bogacenje do sad to nije bio slucaj. U najgoroj varijanti moze ostati isto ko i dosad

9. Oj Bašare Asade
    Na kurac će da te nasade

10. хахахаха заборавио лекиће

11. Ovako gospodski potez od trulog bajdena nisam očekivao

12. a pazite ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=HRAfLJiH0qA

Šta Tramp planira u vezi sa ekonomijom?

13. daj jovore ajde izbaci neki siže ponekad jbt brate šta mučiš ovaj napaćeni narod

sad ja treba slusam nekog unknown interpretatora kako kenja da bi zakljucio sta ce tramp uradi ali iz njegovog ugla.

14. jbt upravo si dobio krunski dokaz da ti ove tvoje demokrate sve vreme drze ciste jevrejstine najgori cionisti sorosei i retardi ti se odma prebacio na trampova ekonomska pitanja

15. Ništa plan je ukratko izazvati ekonomsku krizu, a onda se ponovo iz iste vaditi bailout-ima, tj. štampanjem para, što bi oborilo dolar, a podiglo vrijednost druge imovine (akcija, nekretnina, kripta, itd...) a to najviše pogoduje bogatima.

To ti je siže videa.

16. size videa je da decko predvidja krizu koja je neminovna, jer oni silni beleoni nastampani se jos uvek nisu slegli nego furaju dalju progresiju

17. Jovore kako komentarises da ti je celni covek administracije cionista nemoj da mi bezis od toga

I za ono pomilovanje sina huntera se nisi izjasnio

18. Na koga misliš? Koji čelni čovjek?

A što se tiče pomilovanja sina, jebi ga, ljigav potez... mada očekivan. Krv nije voda.