Počeo sam da igram Assasin's Creed 1. deo i zaprepašćen sam od samog početka psihopatskim ubistvom čuvara u tutorijalu igrice. (Iako mi priča o kolektivnom sećanju predaka zabaleženom u DNK i priča sa naučnicima i svim tim deluje baš zanimljivo.) Možda je to zato što sam sazreo i imam kritičan stav prema tim sranjima, ali mnogo mi je recimo normalnija igra Rummy sa kartama , a i inteligentnija i prilično zanimljiva... Nisam počeo novu igricu ne pamtim, pa možda sam se odvikao od svega toga, ali fakat je da deca u 3. osnovne igraju mnogo gore igrice... bar je naša generacija igrala. Možda samo postajem smor matorac
- Š
Asasins krid kec je remek delo koje je započelo fenomenalnu franšizu koja je umrela nakon završetka Dezmondove sage zaključno sa Revelations (peti deo).
- P
Iako mi tema djeluje trollerski, odgovoricu ti
Sve igre su PEGI EJTIN i na roditeljima je da iskontrolišu šta im djeca igraju tako da je igra kao igra legit.
Ja bih lično svoje dijete kontrolisao šta igra onoliko koliko mogu ( ne bih mu kupovao te nasilne igre za PS nego fazon Little Big Planet)
I sam sam odrastao na brutalnim igricama pa sam fin decko, neka djeca su jednostavno poremecena kako genetski kako “odgojem” pa nesto ne vjerujem da igre doprinose znatno
- k
Tema jeste trol i Vuka treba udaviti kurcem.

Hvala na odgovoru Plidu.
I ja bih isto tako postupio, ali ne možeš da kontrolišeš decu kad su u školi npr. i sa drugarima skinu neke neprikladne igre itd. Little Big Planet je super igrica, moji u porodici igraju.
Pa svi smo. Nije do igrica, nego do vaspitanja, kontrole i svega ostalog što se na žalost u mnogim slučajevima ne podrazumeva.
- P
Mada AC kao igra je limunada kakvih sve igrica ima, čak ima i tih nekih historijskih primjesa pa je i kul
- Š
Ubistvo tog kako ti trolerski kažeš "čuvara" koji je zapravo bio neki stari pastir ima svrhu u narativu igre i razvoju lika Altaira, površno posmatrati događaje na samom uvodu igre znači osuditi čitavu igru na propast, ne valja to.
- P
Ma ti si mi neki veliki dr mr
- Š
tu ima pacovi po dve kile ko zec
- k
Kukavico, mladi Altajire
Proklet bio ko čobane bije
Imaš srce ko u ljute zmije
Čobanova žena suze lije - TS
volim da igram asasins krid bilo koji ali istovremeno me odbija jer klikces najnasumicnije komboe i izdominiras i kao vau zavaravam sebe ja sam gEjMeRkA, bez obzira sto su tu preodredjeni osmisljeni komboi aplikabilni u zavisnosti kako hoces da koljes i oni najbolje da se slede
- A
Igrao sam Blood i Postal kao dete, ništa mi danas ne fali.
Ne bi bilo dobro policija da određene koordinate u Lipovačkoj šumi poveže sa mnom, ali zanemarljiv je body count svakako da bismo to pripisali igrama.
- ŠToma Smor
volim da igram asasins krid bilo koji ali istovremeno me odbija jer klikces najnasumicnije komboe i izdominiras i kao vau zavaravam sebe ja sam gEjMeRkANisu ass krid igre u kojima možemo da se kurčimo svojim gejmerskim sposobnostima, to se radi u souls igrama gde treba da učiš šablone u boss fajtovima i gde te neretko jedan udarac ubija, u ass krid igrama combat system je više kao neki flavour. Ja sam te igre najviše igrao zbog jake priče i mogućnosti obilaska istorijskih lokacija koje su prilično verno odrađene. A black flag zbog pionirskog i najbolje odrađenog naval combat sistema verovatno ikada.