21. februar, 2010. - novosti na sajtu

1. Eeeee, da nam je malo pameti, pa da slušamo lepo šta nam gos'n iskusni zbori... ali ne, 'oće deca popularnost! :))))

2. Kaži i ti još koju momče, ti si matičar, više će da ti veruju...;))

3. Posle "referata" ispisanih na ovu temu, mislim da bi svaki dalji moj komentar bio suvišan :)))
    Neće se kod ljudi koji ovo doživljavaju preozbiljno ništa promeniti, kao ni kod nas koji sve ovo gledamo kao zajebanciju i "ventil" :)))

4. Interesantne su pretumbačine nastale u redosledu, samo prvih 7 veličanstvenih je na istim mestima...za ostalo ne bih komentarisao, neka se jave...I dalje mislim da ove cifre se i dalje obavezno vide-ja u njima vidim neku realniju vrednost(moje mesto u ovom slučaju nije najbitnije-jer je i ono rezultat pritajenog marketinga iz drugog plana, a ako neko želi nek pravi neku svoju selekciju najjačih definicija i nek se hvali.Moglo bi npr. prvih 50-100 definicija da uđe u neki reprezentativni, takmičarski prosek, pa ko voli nek se prijavljuje , a administrator nek se zabavlja i pravi grafikone, medalje, virtuelne i prave pare...;)

5. Taman sam ti "disao za vratom" iskusni... sad mi pobeže sa ovim "grobljanskim" :)))

6. A bre, ne znam odakle ih više izvlači ta mašina, Vreme je da opet počnem da sumnjam na moderatore...Nisam ja to pisao, tebe mi...jedino mi ranije palo u oči da su se Korleone(iz estetskih i moderatorskih razloga) Jurodivi i JTU mnogo odricali svojih definicija, od kojih su mi se neke i dopadale-ne želim da ih stavim u negativan kontekst, da ne bude zabune...Ti se , Pridržinjo ne brini, disaćeš opet i relativno skoro mislim da olabavim i "penzionišem se"-već sam to nagovestio, a onda ću da radim po "ugovoru o delu"...;)

7. Meni je slatko da se zezam sa tobom i još ponekima na tu temu "popularnosti"... teško da će nešto baš ozbiljno da se čuje od mene o tome :)))

A o tvom "penzionisanju" neću ni da čujem :)))

8. Ma ne bi meni smetalo da se racunaju grobljanske od kako je uvedeno ovo novo, znaci obrises i ona ti se racuna, a kao sto je sad, racunaju ti se i definicije od pre 2 godine kao meni na primer, kad sam tek dosao na sajt, nimalo mi ne bi smetalo da ovo vazi za ubuduce sahranjene, jer u zadnje vreme obrisem jednu na 30 novih, ali ranije sam stancovao 20 dnevno, a to nije bas realan odnos ka sada....
    znaci uvesti da ovo vazi da ubuduce sahranjene ili ukinuli uopste.!!

9. Kaizene, reci ti ono tvoje cuveno BIĆE :DDDD

10. Искисног интерпретата на власт! :)
    Више него оправдан надимак.

11. A 'oće li nam bit' obrisane one definicije "Ja sam majmun koji klika na svaki link što vidi."?

12. Мени је само криво што сам ишао на "измени" дефиницију и избацило ми неким случајем као и пре што ми се дешавало, 3 исте дефиниције. И ја када сам обрисао 2 вишка, наравно нисам могао заменити те две новим двема дефиницијама, него морам чекати 24 сата! Иначе измене су све на месту, само то што ми је засметало, ал ај преживећу. :)

13. Imam preko hiljadu definicija sa ovim vracanjem iz mrtvih a skoro istu popularnost kao bez njih.
    Inace, ne vidim poentu ovoga.
    El ima neko vise definicija od mene osim Reservoire Dog-a?

14. MOTIKA ima najviše defincija.

15. Ма Лаки не брини , вратиће Каизен то , мени лично реко :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.