U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Da li mislite da je otkazna kultura previše pustila svoje pipke u Srbiji?
Zašto danas ne možemo bez osude da pohvalimo ljude koji su se borili za opstanak našeg naroda u ratu?
Zašto su danas muškarci dežurne žrtve a ženska odgovornost se ne dovodi u pitanje?
Delite neke primere iz Vašeg života gde ste osetili otkaznu kulturu.
Da li mislite da se to može zaustaviti i ako se ovako nastavi, šta predviđate?
Totali je cancelovan. Srecom
šta sere ovaj duplak? kakva kancer kultura, na ovim područjima se još uvek mrzi na osnovu nacionalnosti, rase i sličnog, a kancer kultura se kao raširila ovde. zaglavili smo u devetnaestom veku.
mnoge javne licnosti su kancelovali npr keba i big lale, a ljudi nista nisu lose uradili
Eh da je tako lako moj mesni. Evo kreni nešto pozitivno da pričaš o generalu Karadžiću ili Mladiću.. Završio bi na rubu društva kao pripadnik KKK i antisemita.
Voleo bih da si u pravu ali mislim da nisi baš porazmislio o otkaznoj kulturi kao fenomenu koji se prilagođava narodima i politikama.
a severina koja je olicenje nemorala-uvek rado vidjen gost.
Labo kako to sad Keba otkazan, Severina koja je preko njegovog sina postala srpska snajka dobrodošla? Otkazao sam, pojasni mi
https://www.facebook.com/YIHRSrbija/
Ovi su glavni sa tim "krečenjima" i tim "pozivanjima na linč neistomišljenika".
pa kad si zadnji put video kebu?
a severina sigurno nije rado vidjena zbog kebinog sina nego zato sto vazi za sex bombu.u jednoj grand emisiji kad je bila u ziriju jedan ucesnik je rekao da zamalo nije svrsio u gace dok je pricao sa njom.sale je svakog takmicara pitao jel mu se digao.svi su potvrdili.
sto se tice pozivanja na linc u tome prednjace drugosrbijanci.
Ne možeš protiv žena labo, ko ide protiv njih uvek izgubi zapamti
da ne bi bio otkazan
hahaha a u glavi vrtim jbmu mater nije isključeno da se desilo
jao da to sa zenama..one su superheroji a muskarci obicna banda jos pricaju i da su zene jace, mogu bolje da trpe bol,ni jedan muskarac ne bi mogao da izdrzi bol koji koji se javlja pri porodjaju.zene mogu vise i da popiju.to su naravno gluposti.bol pri porodjaju nije nesto preterano jak.
a muskarci samo klimaju glavom i pricaju jeste takoje.sad je moderno biti na strani zene uvek u svemu.
Bravo momci i ja podrzavam zene u njihovim iluzijama
Trenutni raspored bi lajk: muskarac prerusen u zensko=zensko preruseno u musko>zensko>musko
ne znam sta Milica KAE da se zove na sajt ODMA