Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne 15 poena, već to što je bilo za 2 MINUTA, suviše sam ih brzo zaradio. Nebitno, znam da treba da iskuliram :-)
sve vas je "ojadio" jedan te isti lik. ništa strašno. moguće je da je čovek čitao... Iz principa neću da brišem da mi ne kukate svaki čas kad vam neko lupi 4-5 minusa.
nisu bitni poeni, ni meni nisu skinuli vise od 10-15
meni bode oci to sto nestaju u roku od minut
e samo da vas pitam, jel to bilo sad, ili pre 3-4 sata? pošto ako je bilo sad, onda nije ovaj lik :D te ne znam šta vam je sa poenima :D:D
Možemo li da znamo ko je taj čovek?
meni se desilo pre 20-ak minuta
I meni nestade 10-ak za par minuta...
Meni je bilo pre možda pola sata, više se i ne sećam. :)
"Бртее" му је ник само немој ником да кажеш :) Мени фали 40-50 али барем га санкционише адекватно ако већ нећете да бришете хејт. ЧД
meni se to desilo pre verovatno pre oko 20-30 minuta, isto to se desilo i juce... svaki dan po 15-20 definicija i ojadi me celog...
ma 'oću da brišem smarači, samo me mrzi odmah sada odmah.
Ma ne mora da se briše, samo hoćemo da nahvatamo hejtere :)
majku mu, nije ovaj što sam mislio. nije ni brtee, ona nije davala nikome više od 2 negativna glasa. iskreno, trenutno nemam pojma ko je. aj videću sad još malo... moguće da je neko ko je ranije davao puno pozitivnih pa sad puno negativnih...
Kad smo već kod toga, i mene neko ishejtovao (minimalno, al ipak nisam navikao).
Aj da navatamo hejtera!
Samo kaži ko je :D
edit: kakve su ovo zajebancije, na svakom postu danas imam grešaka u kucanju, a nisam pio ništa.
ja nisam
Vidim da sam spomenuta u negativnom kontekstu.
Nisam ja.
Ćao!
ja nisam :)
necro, nemoj da spemuješ ovu temu koja služi kao servis autorima. imaš podforum "zezanje" pa to radi tamo.
Izvinjavam se :)
Sad ozbiljno, najozbiljnije, mislim da mi je neko bacio kulturni hejt od 10-tak minusa za vreme za koje sam ja napisao post na forumu. Znaci ne duze od 5 minuta.
Hvala na razumevanju
Neko me izhejtovao, proverite minuse.