Imam ja predlog. Ukinite cet. Ko oce da se medjusobno druzi/mresti, nek razmeni e-mail adrese. Vecito pizdarije sa raspalog ceta silaze na forum. Nije lud Gambi kad kaze da nam je forum otisao u kurac.
Превод:
Чет је добро оруђе за филтрирање људи који нису у стању да се обуздају када је то најпотребније. Помоћу овог орућа је врло лако корисницима дозволити дуг и угодан боравак на вукајлији. Хвала вам што сте летели СпејсВуком!
Upravo mi se smanjila popularnost, otprilike za broj definicija koje imam, pretpostavljam i ko me izmrzeo al' nema veze. Ako to nekako može da se ispravi, bio bih zahvalan...
ja sam i dalje predmet hejta, samo mi se cini da je malo suptilniji hejt u pitanju. ako nije ocigledan hejt, pretpostavljam da imate uvid u to ko lupa te minuse, pa bih vas zamolila, ako je moguce, da toj osobi (osobama) sibnete neki pvt il nesto i kazete im da olade malo... kakvi jadnici...
A jel postoji mogućnost da se titula "HEJTER" skine, jer je moje hejtovane bilo iz afekta i samo jednom? Inače nisam hejter. A i znao sam da će moji negativni poeni biti uklonjeni.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Неко ме тако части последњих дана да то није здраво... Ај нек неко види да ли ме људи толко читају или ме један или 2 часте...
Neka ovo stoji kao dokazni materijal, kada ASPH bude odbanovan.
Izuzetno fino stvorenje. Kapiram da je takav lik neophodan sajtu, no ko mene pita.
Mada, shvatam da ga je iziritiralo to što su Vejv i Milica napisale na četu koliko imaju poena. To bi iznerviralo svakog.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs208.snc4/38752_148101845201885_100000062128482_427849_4605226_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs258.snc4/40222_148101405201929_100000062128482_427841_5411666_n.jpg
Nedugo posle bana, lik dolazi na čet sa duplim i postuje ovo:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs138.ash2/40222_148101415201928_100000062128482_427843_232426_n.jpg
Prvo je citirao Džimija, pa reagovao baš kako bi i trebalo.
I naravno, stigao je opet da me ishejtuje.
Ovaj drugi hejt nije skinut.
Хм... Нисам видео ово последње са чета. То ће му продужити бан на месец дана.
Imam ja predlog. Ukinite cet. Ko oce da se medjusobno druzi/mresti, nek razmeni e-mail adrese. Vecito pizdarije sa raspalog ceta silaze na forum. Nije lud Gambi kad kaze da nam je forum otisao u kurac.
Амин, човече!
Превод:
Чет је добро оруђе за филтрирање људи који нису у стању да се обуздају када је то најпотребније. Помоћу овог орућа је врло лако корисницима дозволити дуг и угодан боравак на вукајлији. Хвала вам што сте летели СпејсВуком!
Добио сам петнаестак поена за кратко време (имам 22 дефиниције), па ако то спада под лајковање и ако вас не мрзи, проверите.
EDIT: Фала свеједно.
Mrzi nas.
možete da proverite moj profil? treće hejtovanje u par dana..
Зеко, проверила сам али нема очигледног хејта.
Mozete li proveriti meni? :)
Upravo mi se smanjila popularnost, otprilike za broj definicija koje imam, pretpostavljam i ko me izmrzeo al' nema veze. Ako to nekako može da se ispravi, bio bih zahvalan...
Nije da je od presudne vaznosti,ali ako imate vremena pogledajte mi za prethodnih sat vremena sumnjivo mi nesto
ja sam i dalje predmet hejta, samo mi se cini da je malo suptilniji hejt u pitanju. ako nije ocigledan hejt, pretpostavljam da imate uvid u to ko lupa te minuse, pa bih vas zamolila, ako je moguce, da toj osobi (osobama) sibnete neki pvt il nesto i kazete im da olade malo... kakvi jadnici...
A jel postoji mogućnost da se titula "HEJTER" skine, jer je moje hejtovane bilo iz afekta i samo jednom? Inače nisam hejter. A i znao sam da će moji negativni poeni biti uklonjeni.
lemaja, sređeno.
flake4kv, etiketa stoji 7 dana. Ako je prošlo toliko, reci da ti skinem. Ako me slažeš, pucaću ti u koleno i poješću ti jetru bez 'leba.
jokuar, sređeno.
bombas, sve čisto.
Prošlo je 10 dana. Al' ja taj fenomen smatram normalnim jer meni vreme teče sporije nego ostalim smrtnicima (ban od 2 dana mi je trajao 4).
Dobro onda.
Da li bi ja mogao da dobijem titulu hejtera, bez da hejtujem?