Pa ne znam šta bih rekao, jedan autor te je prebrzo čitao na momente, ali između nekih je i pravio razmake. Ti imaš dosta kratkih definicija, pa može biti i da baš brzo čita. Palo je i par minusa, da li objektivnih, ili da zakamuflira, nemam pojma... Neću skidati za sad, jebem liga.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Imam 10 definicija, sad skinite one hejtove sto sam dobio kad sam imao 7
Ahaha, Rasni, care!
Hejt.
Mislim da je riječ o ovom duplom profilu:
http://vukajlija.com/recnik/autori/296759
EDIT:
Zdravo bila.
Sređeno
More provera? Hvala...
Nema ništa dutjase
Провјеравајте.
Provereno si debelo izlajkovao jednog autora.
Аи види дал ме неко лајкаја!
Pa ne znam šta bih rekao, jedan autor te je prebrzo čitao na momente, ali između nekih je i pravio razmake. Ti imaš dosta kratkih definicija, pa može biti i da baš brzo čita. Palo je i par minusa, da li objektivnih, ili da zakamuflira, nemam pojma... Neću skidati za sad, jebem liga.
Da li je realno da ljudi prijavljuju lajkere?
Lepo je biti lajkovan. Lepo je biti voljen, zašto se žaliti na to?
Lepo je biti lajkovan. Lepo je biti voljen, zašto se žaliti na to?
Pa evo, na primer - Junior je imao podsvesnu grižu savesti pa nehotice prijavio sebe.
Слутим да ме не миришу душмани...ако може провера био би ви захвалан...ко Дан захвалности....
Nema ništa novo. Ovo što te davno nisu voleli, davno je i skinuto.
nema hejta
Е фала ви људи...сањо сам нешто грдно...па пише у сановнику провери хејтере на данашњи дан....
majstori, ajte na rakiju?
ne vredi paninaro, sramota me da popijem kad nema ništa da se uradi...
e kakvi ste vi Srbi, samo bi nesto radili... :)
pičkasta vam je tema pozz