Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Aleksandre, ne prepiri se bezrazložno, niko ti ništ loše nije rekao.
    Televizore, žališ se na 4 minusa, a sam lupaš minuse ko nezdrav. Pu.
    Mr.RaleQ, skinut ti je jedan hejt, a bogami i 6 velikih lajkova. Pu, pu, pu.

2. Tegi, hejta nema, ali ova ortačka lajkovanja će da budu skinuta. Reci drugarima da te čitaju, a ne samo plusiraju. Isto važi i za tebe.

Edit: Skinula. Pu, pu.

3. Zna Murinjo, do tog pomjeranja je došlo zbog pada nekih drugih autora na listi.
    A imaš lajkera, m? Biće sređeno. :)

4. Lullaby
    A imaš lajkera, m?

majke mi, ti uživaš u ovoj sječi lajkera :D

5. majke mi, ti uživaš u ovoj sječi lajkera :D

Naprotiv, zgražavam se. Ponekad se čak i zaplačem zbog ljudske prirode. Zbog te pomisli da su vredniji ako imaju više plusića - koje su sami sebi dali, ili su ih ortaci izlajkovali, a ne koje su "zaslužili" defkama. Valjda smatraju svoje definicije vrednijima tada, iako ih u stvari niko nije ocijenio. I sebe vrednijima. I na sajtu i u životu. Tuga bre.

6. Imam li ja hejta ili lajka? Kontam da je neka sisa mogla da iskoristi gužvu, dok mi je bila definicija u odabranim, pa da me, onako podmuklo, izlajkuje!

7. jeeeeeeeeeeeeeeea a sto 100 minusa? upao sam u depresiju sad

8. Kakvih 100 minusa Tegi, ti si nešto pomiješao... to je bilo onih 100 pluseva datih u rekordnom roku. Znači, sa skinutim hejtom, ti si sad vraćen u normalno stanje. Treba da budeš srećan što si normalan. :) I drugari(ce) takođe. :)

9. Hahaha ma salim se ja.. ako tako mora onda ok.:) Nego usao sam u prvih 1000 pa mi bilo milo.

10. Мислим да ме је неко јебао...у питању је око 30 и више минуса,ако може провјера?

11. Ala volim kad prijavite hejt, a mi nađemo lajk ;)
    biće sređeno, oboje.
    A tebi je jedna defka izbrisana, hejta novijeg nema, ima stari neki, nađoh.

12. А дефка,која је обрисана? Ће буде враћена или шта,како? :D

13. Obrisana je "Isto". Jer ima isto. :)

14. 'Ajd' proverite i moj profil, molim vas. Znam da nema hejta, ali ne znam da li ima nekog lajkovanja.

15. А моја квалитетнија бре :P Добро,хвала на информацији :))

16. Е сад наједном падо за још 6 мјеста,имам мање минуса бруку,испаде да сам досадан,ал' може провјера? Не знам шта се дешава

17. Ne, sad sam ti tek skinula i hejt i lajk.
    Sad si čist, potrudi se da takav i ostaneš. :)

18. Jezivi, na prvi pogled nema ništ sumnjivo, al rekosmo vam već više puta: ne idemo mi sad tako i provjeravamo lajkove svima, i nešto nam i nije prioritet, naročito ako niste sigurni. Nego kako vam gra' padne. :)

19. Može meni provera što hejta, što lajka.

20. Ima neki manji stari hejt, nemojte nas cimati za lajk bespotrebno :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.