Хтедох само да се искрено извиним свим члановима сајта а да сам јео говна, јео сам обилато и тотално сам заслужио овол'ки бан. То је отприлике то, видимо се тамо негде у Мају, Јуну, ваљда... :)
П.С.
Постоји још један мој дупли налог (поред овог) ал' не могу да се сетим како сам га био назвао, то је био мој први дупли. Одох ја сад на одслужење казне.
Hejtovan sam veceras. Imao sam popularnost 1028, a sada je 1001. Citav hejt se desio za samo dve minute (proveravao sam popularnost, pa znam). Molim vas, sredite. Hvala unapred.
Pouzdane informacije iz realnog zivota i smanjenje popularnosti potvrdjuju da sam hejtovana... Nisam bila dugo na Vuki, pa mozda je od pre 2-3 dana...
Jako bih volela da znam ko me hejtuje, jer je to radio i sa drugog profila.
Unapred hvala, S poštovanjem, Vaš C60
postavicu ovde koment. da vidi neki moderator. Imam 64 definicije (dva puta prebrojao), a kad udjem na profil piše da imam 60. Da li može da se sredi to? hvala unapred.
// Ne može. To se dešava kada dva ili više moderatora sahrane jednu defininiciju, pa ona ode u "minus defku". Kod tebe se izgleda desilo više puta. :)
Уживај.
Хтедох само да се искрено извиним свим члановима сајта а да сам јео говна, јео сам обилато и тотално сам заслужио овол'ки бан. То је отприлике то, видимо се тамо негде у Мају, Јуну, ваљда... :)
П.С.
Постоји још један мој дупли налог (поред овог) ал' не могу да се сетим како сам га био назвао, то је био мој први дупли. Одох ја сад на одслужење казне.
У потпису:
Ђонсиле
Е јел има ишта код мене?
Кад год окачим више дефки, имају индентичан број минуса након неког времена...
Hejtovan sam veceras. Imao sam popularnost 1028, a sada je 1001. Citav hejt se desio za samo dve minute (proveravao sam popularnost, pa znam). Molim vas, sredite. Hvala unapred.
Thazz Dugg,
сређено.
Pouzdane informacije iz realnog zivota i smanjenje popularnosti potvrdjuju da sam hejtovana... Nisam bila dugo na Vuki, pa mozda je od pre 2-3 dana...
Jako bih volela da znam ko me hejtuje, jer je to radio i sa drugog profila.
Unapred hvala, S poštovanjem, Vaš C60
EDIT: Sređeno, Fulerenka. Nema na čemu.
Napokon neko ko ne misli da sam siemens.
E, a mož' nekako nik hejtera? (uliz, uliz)
E, to već ne može, no-no :)
Gerrard. :)
Neću mu ništa, obećavam.
Ako može provjera, nešto mi sumLJivo, možda ima profi hejta ? Hvala.
// Ima nešto.
Edit : Ipak imam nos. :) Fala.
Ako moze provera, bilo bi sjajno. Oprostite na osisanoj, ovo sokocalo ne poznaje i nikad nije culo za C, C i C.
// Sređeno.
Izvinjavam se, ali mislim da imam neki sitan hejt, pa ako može provera.
Unapred hvala!
// Nema ništa.
Hejtovan ili prestignut? Zahvaljujem.
// Ima dosta, ne može sad da se skine, baguje sajt trenutno, poslije ćemo.
/// Sređeno.
Mislim da imam jedan manji hejt. Pogledajte molim vas.
// Skinut.
Подсетите нас кад се среди сајт, много багује, не могу ништа да отворим...
Milisav (ali ne Fočin, taj je kul) me je hejtovao. Pravi je posterdzhija i hejter srednji prst pointer!
Mada se mozhe rechi i da je vređao ali neka to ostane tajna...
// Skida se hejt.
edit: tnx
postavicu ovde koment. da vidi neki moderator. Imam 64 definicije (dva puta prebrojao), a kad udjem na profil piše da imam 60. Da li može da se sredi to? hvala unapred.
// Ne može. To se dešava kada dva ili više moderatora sahrane jednu defininiciju, pa ona ode u "minus defku". Kod tebe se izgleda desilo više puta. :)
Ништа ти не верујемо док не израчунаш у Excell-у тачно колико имаш дефиниција и поставиш доказ негде на нет па нам пошаљеш линк!
Шалим се - то је баг и ми то не можемо да решимо.
bar da znam koje se ne računaju.. :/, al ajde, necu da spamujem
juce sam dobio ´malo´ psovanja u komentare od nekog lika koji je vec banovan,ali danas vidim da sam opet hejtovan...imam nekih 20ak glasova manje.
////Биће решено.
Hvala!