Evropsko Prvenstvo u Fudbalu NEMAČKA 2024

1. хоће ли се поновити историја и 2010а година италија србија

2. нас тројица срба кренули у напад а 15 енглеза сами у одбрани

3. e super sace da nas bombarduju ponovo moja krezava srbijo

4. nikako da naucimo lekcije iz istorije

5. https://vukajlija.com/forum/teme/76581-evropsko-prvenstvo-u-fudbalu-nemacka-2024?strana=16#post_4209235

Haha, ali tekst u fazonu kolko smo zajebani nas 3 na njih 15 i ovi se razbežali. Vrv startovali neke babe i dede iz sanderlenda
    A i tolki debili da se slikali sa zastavama naopačke

6. Ma samo rokaj i klausa i muhameda, ko god ugrozava sigurnost drugih ljudi posalji ga pred allaha, pa nek posle istraga dokazuje jel bio dusevno bolesni krscanin ili islamski terorista

7. ne znam bate da tako rokas ljude u sred bela dana pred navijacima puj pike ne vazi

8. аће буде 5 2 децоо једва чекам толико ме заболе за репку да би волио донекле да пукнемо и 8 1

9. mitar vcrs 1-2 kom zapamtite ovaj post picke

10. Govorim da policija treba da eliminiše napadače i teroriste, policija je dužna da zaštiti građane a ne da pregovara sa duševnim bolesnicima ko ti jebe mater što si bolestan, treba da si u ludari a ne na ulici da neko nevin strada zbog tvojih demona

11. Ma ajde kao nisu mogli ga spuste elktrosokerom, rane u koleno i ko zna sta jos

Jadni mi sa ovakom levicom ko pliduu jebem te

12. Sto se tice meča Engleska Srbija, biće tu u najboljem slučaju 3-1 za Engleze a taj prvi gol Srbije će biti neko iznenađenje iz vedra neba kao onaj albanski jučer.

Onda će se Srbi nafurati kako na terenu tako i na tribinama, erupcija navijanja kakvu Englezi nisu vidjeli, presing na terenu, lopta ne izlazi iz polovine Engleske, Englezi pogubljeni, Srbi pomahnitali suzbili ih u njihov šesnesterac..

To ce trajati nekih 6 minuta i onda će se Englezi dohavizati, Srbe hvata cooldown, kreće preokret i već na poluvremenu se ide s rezultatom 2:1, treći će pasti negdje pred kraj tekme.

Zapamtite ovo moje jedenje govana, picke

13. haha pliduu priziva pajsad albanski scenario (nema pojma)

14. Р О Ф Л
    О
    Ф
    Л

15. dusevno bolesni krscanin ili islamski terorista

znaš kako kažu plidu, nisu svi muslimani teroristi ali svi teroristi su muslimani he he šala mala vodim te ja na bezalkoholno pivo u Bratislavu uskoro

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.