na sve misle kerovi i onda kad treba da se kmeci opet svoje stave u prvi plan. Isto su uradili i sa drugosrbijanstinom a posle i sa prvosrbijanstinom koja danas nosilac sorosevkog mejnstrima u serbiji.
Izrael nije došao da kuka, nego da podseti da postoji. Bibi lepo kaže - nismo mi problem Bliskog Istoka, nego ovi što maštaju o brisanju Izraela s mape dok se pretvaraju da su žrtve. Palestinci mogli da imaju državu već 20 puta, ali im je draže da je nemaju i da krive Jevreje. Iran je prava pretnja, a ne ove beskrajne rezolucije i šatro osude. Ukratko - Izrael gradi, inovira i nudi mir; oni drugi miniraju, razaraju i slave smrt.
Izrael stoji na braniku judeo-hrišćanskih tekovina zapadne ćivilizacije.
Ukratko - fašistička alijansa Francuske, V. Britanije, Španije i Australije priznala “Palestinu”, iako ne ispunjava ni jednu od 4 uslova za medjunarodno priznatu državnost. Poznato?
Ponosan sam na NZ stav po tom pitanju, pokazali smo se kao zvezda vodilja svojom bitnošću u savremenoj geopolitici lol.
Pušiš marksističku priču kao Greta, ali ona barem ima izgovor, duševna boles’ , nemož više da se vadi na godine ali boles’ priznajem.
Koji je tvoj izgovor, ako nije glupost?
Izrael nije došao da kuka, nego da podseti da postoji. Bibi lepo kaže - nismo mi problem Bliskog Istoka, nego ovi što maštaju o brisanju Izraela s mape dok se pretvaraju da su žrtve. Palestinci mogli da imaju državu već 20 puta, ali im je draže da je nemaju i da krive Jevreje. Iran je prava pretnja, a ne ove beskrajne rezolucije i šatro osude. Ukratko - Izrael gradi, inovira i nudi mir; oni drugi miniraju, razaraju i slave smrt.
Овим говором може да се обрише гузица Гадафију, јер је Гадафи уз Чавеза био један од јачих у УН, Гадафи је бар покушао нешто да уради са Африком, а Израел хоће да освоји све, и, сори, ал неће им успети, ја би волео да уђу у рат са Ираном, јер би тако Израел појео говно.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pomenuh sve to na prethodnoj stranici. Dobro, rogove nisam.
https://vukajlija.com/forum/teme/76611-predsednicki-izbori-usa-2024?strana=83#post_4238984
kurac izrael, jesovanski dipstejt. Izrael je fikcija
ne vidim ni da si pomenuo belu udovicu
haha nije ni cudo sto onaj cevara jede govna oko gretista
https://x.com/i/status/1971623359088824549
na sve misle kerovi i onda kad treba da se kmeci opet svoje stave u prvi plan. Isto su uradili i sa drugosrbijanstinom a posle i sa prvosrbijanstinom koja danas nosilac sorosevkog mejnstrima u serbiji.
Odoše u tri vagine materine.
https://www.lbc.co.uk/article/uk-population-increase-immigration-5HjdDYG_2/
bolje biti sirotilja nego deliti ćivot sa tim mejmunima
žvalavi fala ti što kradeš i što je standard u kurcu
https://www.youtube.com/live/3kJSbEhGeB8?si=zxQVOp14tnk1_riM
Najjači govor u istoriji UN-a.
Lagano.
Kad je pustio ove carine soroševske libtardtčine da emigriraju, ujka-Bibi zagrmeo sa podijuma.
daj neki short summary pls
Ukratko - fašistička alijansa Francuske, V. Britanije, Španije i Australije priznala “Palestinu”, iako ne ispunjava ni jednu od 4 uslova za medjunarodno priznatu državnost. Poznato?
Ponosan sam na NZ stav po tom pitanju, pokazali smo se kao zvezda vodilja svojom bitnošću u savremenoj geopolitici lol.
chevara jopet popijo antsemitsku/cionisticku podvalu jevsovanskog postenja i zrtve.
To je on, on radi to
Jašta nego žrtve.
Da nisu žrtve oni dobro uhranjeni džihadisti zamotani u zelene krpe, objasni mi?
Dok narod Gaze gladuje?
Pušiš marksističku priču kao Greta, ali ona barem ima izgovor, duševna boles’ , nemož više da se vadi na godine ali boles’ priznajem.
Koji je tvoj izgovor, ako nije glupost?
prica covek o jevrejskoj zrtvi a istovremeno drzi tezu kako je 7 okt bila jesovanska podmetacina
l o l
o
l
Pa bila podmetačnina za gnjupe mejmune, šta nejasno?
i ti si posiso propagandu sad proradila naknadna pamet lol
žvalavi fala ti što kradeš i što je standard u kurcu
Реална изјава.
хахахахахахахха хахахахахах хахахахахаххахахахахаахаха
A ti nisi lololo
Šta, ti si krivinu ispred?
Vidiš budućnost, dokazano, šta?
Овим говором може да се обрише гузица Гадафију, јер је Гадафи уз Чавеза био један од јачих у УН, Гадафи је бар покушао нешто да уради са Африком, а Израел хоће да освоји све, и, сори, ал неће им успети, ја би волео да уђу у рат са Ираном, јер би тако Израел појео говно.
c, imao postove ovde jos iste veceri da je nemoguce da se ovakva operacija izvede osim u kontrolisanim uslovima. Boli me rac da tražim sad po saitou