karaj vucelu

1. Ja mislim da ti je taj Novi Pazar klasičan primer gde bi izbacili svakog studenta da se pokret deklarisao kao svesrpski

pokret jeste svenarodni, zasto bi se deklarisao kao svesrpski. Ja pricam o klincima koji vode taj pokret da su vecinski nacionalno osvešćeni. Jedno ne isključuje drugo, al komunjarski mozak ne moze to ubaci u jednacinu.

2. Inace pliduu pepsi ti je komunjeros 1/1 titoista isto ko i ti lol

3. Vrati se korijenima Carooo. Sjeti se kako se mali Jože sankao.

Biti Titov vojnik,
    to je prava dika.
    I mi, mala deca,
    igramo se vojnika.
    Kape su nam papir,
    puške od drveta,
    al' to nama, maloj deci,
    nimalo ne smeta.

4. Mogu i pionirski zavet da ti izdeklamujem. Da vidiš kako lepe stvari tamo pišu i da nije svaki brejnvošing loš

5. hehe jeste pepsi, lepa ideologija zasnovana na torturi golog otoka, sve glatko islo. Demokratija bukv

6. Pa daj neku demokratiju koja nije imala svoje rešenje za ideološke razlike.
    Kreni od Rimljana (preko bacanja lavova), preko Amera i rezervata za lokalce, pa na ovamo.

7. pa brt komunjarska ti je zasnovana u ovom slucaju direktno na antisrpskoj gde ti se kosi identitet i ideologija. Zato i sad 50god kasnije ti mastas o komunizmu a propao je

Jedno mora da ukljucuje drugo.

8. Kod care sve nekako djeluje jednostavno

cara je mag za jednostavna resenja i crno beli pogled na svet. sve je jednostavno, samo ne vide ljudi ko on.

9. sve i jeste jednostavno ako pravilno poslozis, lijepo zapažanje kmelte lol

10. pokret jeste svenarodni, zasto bi se deklarisao kao svesrpski.

e ovdje je cara u pravu, nema potrebe da bude “svesrpski” u terminološkom smislu jer bi onda to dovelo do isključenja manjina koje su narodno dio ovoga. Nije problem u srpstvu kao takvom u ovom slucaju ali bi onda uključivao neke pravoslavne tradicionalne elemente gdje se onda svi ovi ljudi, koji su sad pod istom idejom okupljeni, ne bi pronašli i protest više ne bi bio svenarodni.

11. jbg u komunjarizmu socijala imala sIgURaN posao, cekalo ga odmaralište na moru, inflacija jela kredite, nije niko iskakao u sistemu vrednosti svi vozili slicna auta. Priznajem, sistem je znao kako da miša drži sitim dok naravno nije pukao jer je bio neodrživ ko balon od sapunice

12. Nije problem u srpstvu kao takvom u ovom slucaju ali bi onda uključivao neke pravoslavne tradicionalne elemente gdje se onda svi ovi ljudi, koji su sad pod istom idejom okupljeni, ne bi pronašli i protest više ne bi bio svenarodni.

Ali ne treba da ih ni isključuje jer košto reko živimo u srbiji, a mozemo da nadjemo zajednicko i u pazaru. I treba postujemo tudje ofc svestrano. Klinci to sve pokazali kako treba

13. Da caro ali srpstvo je ne isključivo iz ove priče od samoga starta. Više se ovdje nacionalni simbola i ideja zajednistva ispoljilo nego što ste ikada prije u novijoj historiji (ne računam 90te kad se mnogo toga zapravo samo zloupotrebljavalo)

14. Moraš biti ozbiljan debil pa pomisliti kako iza ovog ne stoje mladi ljudi srbije nego eto neke tamo ljevicarske ideje. Ne kazem da toga nema ali brt ovo je u najcistijem obliku narodni skup. Cak i ono kad ste milosevica rušili nije bilo jedinstveno kao sad.

15. Naravno, srbija=srpstvo plus sve ostalo

nema razloga od toga da se beži

16. Uvijek ce biti pokusaja da se okrene na ovu ili onu stranu (kao sto sam pomenuo onaj vidovdanski skup) ali do studenata je da to zadrze na kursu

17. Akademska zajednica je nadnacionalna u tom pitanju, zahtevi su zajednicki a to su bolji uslovi za sve i sve drugo je jedenje govana. Jer ovo je drzava sve njene dece kosto pesma kae

18. I nisam video da se neko od pazarskih studenata javio oko vidovdana. Ne negira vidovdan bosnjake, ni ne pominje ih

Ne znam gde te to ugrozava

19. Rispekt sto se nisi okomio na mene jer sam opet vidovdanski skup okarakterisao kao “naginjanje u desno”, prošlo je ispod radara i nije aktiviralo crvenu lampicu srpstva u tvom mozgu

Edit. Hahahaha jbt ne stigoh ni da te pohvalim hahaha

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.