Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Shabatz veceras:
https://i.postimg.cc/0N1nLMkV/20250712-220437.jpg
Ako pazljivo pogledate iza kecea se nalazi Cara koji se rita, valjda dobio stenecak
Imam utisak da bi ti volio neku diktaturu samo ti vucic ne odgovara jbg “postavio ga zapad”, mozda bi ti nekog kog postavi istok nekog genijalca s balkan infa.
Sustina nije u tvojim stavovima (koji su svakako rijetko prisutni igdje) nego u tome sto se kao zalazes za mladost, progres, boljitak, a onda suptilno dokazujes da drkas na diktature i neke anti zapadne stavove.
Pliduu ajde opet idi pitaj decu gaze pod čijom genocidnom diktaturom oni ginu i ko to finansijski i vojno podržava. Koliko se vidi iza toga stoje ipak ti likovi zapadni levičari pred kojima niko nije “skinuo okove zapada” što bi ti umeo da kažeš.
Objektivno ako tako razmišlja većina bošnjaka vi ste sramota islama, ali uzimam te za random reditovca retosa
Pumps plidu, ne vadi
Ručno, bez digitrona
koveshibor mejmun misli da plidu nije verski i nacionalno osvešćen dok tripuje liberalštinu, klasik zabluda drugosrpskog mejmuna sa dna kace lol
pliduu slusaj caru i bićemo jaki serbi i bosniaki zajedno zaebi ovu malogradjansku sirotilju
Ako je neko ubijao djecu i civile, to ne radi zato što je sponzorisan sa zapada, nego zato što je ratni zločinac. Tvoje pokušavanje da opravdaš to prebacivanjem krivice na neku maglovitu ideološku grupu je opasno. Zločin je zločin, bez obzira na ideološki kaput. I nas je neko ubijao u srcu Evrope i izostala je podrška Evrope. Cak su bili prisutni bataljoni koji su to trebali da spriječe. I tu je krivica na njih ali ne na narod i ideologije zapada.
Ako vec brines o gazi onda bi ti trebalo biti jednako licemjerno i istonjacko neuplitanja a pravdanje da neko nesto treba ili ne treba da podrzi jer je druge vjere to tek ne bih da komentarisem, govori samo o tvojoj zadrtosti.
sad jos ja ispao licemer oko gaze haha
plidu, vi ste produkt nato govana kao i kroasani, šiptari itd, zato se i gušiš u ovim objašnjenjima dok vas istovremno satiru i gledaju ko pse. Mojne jedemo govna i ćivimo iluzije. Ako su nekog satirali zadnje tri decenije to ste vi...ali postoje dve vrste muslimana jedni su pro nato- islil mudžosi zapadn psi i ovi drugi autohtoni, Iran, Gaza i ostali koji se bore.
brt avg zapadanjaka kad pitaš ko su naveći teroristi svi će jednoglasno kažu da su muslimani ćao zdrao isto misle i rade ješe uz njihovu podršku u svakom smislu
a i oko ovog kadirov se lepo slaže sa bratom putinelom, ali pliduu zapad kmeeee
Vidi ovako, da ti objasnim moje viđenje jednom za svagda;
Bošnjaci su jedini muslimanski narodom koji je Zapad uzeo pod zaštitu u srcu Evrope, dok su drugi slični narodi poput Čečena (Rusija) ili Ujgura (Kina) ostavljeni bez glasa i bez međunarodne pomoći. Zapadne zemlje ne samo da su zaustavile krvoproliće na tlu BiH, već su i nakon rata otvorile vrata za desetinama hiljada izbjeglica, ulagale u obrazovanje i obnovu moje zemlje. S druge strane ako pogledaš savremenu rusku politiku prema njenim susjedima jasno biva da Rusija ne priznaje ni Ukrajinu ni osnovne demokratske vrijednosti pa šta misliš šta bi onda ostalo od Bosne i Hercegovine da su se oni pitali? Kriv si ako zakasniš s pomoći, ali još si gori ako nikad ne dođeš. A Zapad je na kraju došao. Istok nije nikad.
I nemoj više o ovome da pričamo jer ima stotinu tema oko kojih se možemo složiti i fino diskutovati a ti se uhvatiš neke gdje su nam mišljena totalno oprečna. Kao da iglu kompasa usmjeravas u dva smjera istovremeno, ne ide.
Nije problem i da se priupitamo kakvi su stavovi o necemu ali sad ti mene ili ja tebe da ubjeđujemk kako da gledamo na stvari, nema smisla.
imaš ozbiljne fejlove u analizi
"U izveštaju Human Rights Watch iz oktobra 1995. navodi se da su “Ujedinjene nacije mirnodopske snage (UNPROFOR/UNPF)… dopustile pad Srebrenice i povlačenje, ne pružajući vojnu podršku svojim trupama unutar enklave” - FALSE FLAG operacija
c, i šiptare su isto max zaštitili i razume se konfiskovali kao teritoriju, u oba sličaja su bila bombardovanja nato pakta prema srbima
i šta si dobio nego geopolitički interes na osnovu unutrašnjih trvenja, i jasno si to podsticao. Zato ti i kaem da ste nato kučkice i onda kada je pitanje gaze skrećeš pogled ULEVO
Kosovo i BiH nisu uporedive po tom pitanju i ako nas stavljas u isto koš, onda indirektno uzdizes kosovske albance.
Kosovski Albanci su ušli u proces državnosti kao etnička većina unutar jedne određene teritorije gdje su činili većinu, uz jasan politički cilj a to je otcjepljenje od Srbije i formiranje nezavisne nacionalne države.
Bošnjaci, s druge strane, nikada nisu bili većina na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine, već jedan od konstitutivnih naroda, i naša državnost nije proizašla iz etničkog separatizma kao kod kosovara, već iz očuvanja cjelovitosti BiH kao VIŠENACIONALNE države. Dok su kosovski Albanci formirali državu iz “ničega”, Bošnjaci su branili ono što je već postojalo - međunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu. Naša borba nije bila za otcijepljenje od drugih konstitutivnih naroda, nego za lični opstanak u sopstvenoj zemlji.
Kad bih ja bio neki realan Cara, ja bih to rekao ovako;
Kosovo je “uzrokovala” politika Slobodana Miloševića, a Bosnu je ista ta politika samo odvojila od bivše Jugoslavije.
brate pričam ti o procesima natoizacije i kako zapadnjaci ulaze na teren na osnovu untrašnjih sukoba koje potpiruju, kako na balkanu tako i globalno. A i dokazao sam ti da niste jedini muslimani koje su podržali ne teritoriji eu
al suštinski isti ste kurac i jedni i drugi radite kako vam se kaže i volite
Pa ja sad ne znam kakvu alternativu si zamisljao. Da su politike pred kraj yu bile jedinstvenije, stvari bi se drugacije odvijale i ostali bi skupa u Jugoslaviji. Nismo mi vapili za Zapadom iz ideološke ljubavi, već nas je Zapad došao gledati onda kad je Jugoslavija već bila na samrti.
lep način da se postane jevrejski kmet no problemo viva la gaza
Tehnicki, ko god da je dosao kao mirotvorac i radio na tom planu, gledali bi kao takvog i ne treba da nam zamjera niko na tome nego da se stavi u nasu poziciju na kraju rata. Stavi bilo koji sukob danasnjice u taj okvir i dobices iste simpatije od svakog naroda, nije to nikakva “kučkavost”. Nadam se da cemo biti svjedoci mira u gazi i ukrajini pa ces imati priliku da vidis ko ce ponijeti titulu mirotvorca i kako ce biti dozivljavan od tih naroda.
sve si lepo reko, blizu je istrebljenje.
Zato kaem, bih je nato isil jevrejsko odeljenje isto ko onaj golani koljač što sad jebe analenu
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/ZxOktkpTURBXy9kNmEzNjhmNGQwYzk2Y2M4YThkYzQxYjEwMjkwMmViMy5qcGeRkwXNBLDNBLA
bosnjaci su male jevrejske pičke
Kako Musliu priča da je bilo:
https://www.instagram.com/reel/DMCKciFs3OK/?utm_source=ig_web_copy_link
Kako je zapravo bilo:
https://www.instagram.com/reel/DLy7X1-MAh5/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==