Leteci taksi od 2027

1. Mi smo prvaci sveta...dobijamo leteci taksi HAHAHA
    ajde da vidim i to cudo

2. Vuce napusi se kurca

3. Ko bre?Ja? Nisam ja Vuk

4. Ok, možeš se napušiti kurca neovisno kako sebe nazivaš dok tipkaš ovo na madracu koji je zapišao pacov

5. Amerika i Kina još nisu napravili leteći taksi, ali će nekako Srbija biti prva zemlja u svetu koja će to čudo napraviti. Hahahahahahaha dobar vic!

6. aj sad bez glupiranja, mozda budemo testeri mojne jedete govna za dzaba

7. Sto najgore ovo kako krenulo za fazon 10 dina neki tamo vox ili vivax ce sklapa ovo ko dobar sa 2+3 dina garancie made in serbia

8. Cara™ za testiranje takvih stavri treba ti naučni / osposobljeni kadar koji Srbija nema odnosno ima ali ne živi u Srbiji. Ako bi se čak i upustili u takav poduhvat, država bi trebalo da bogato plaća trenutne naučnike koje ima i koji će raditi na tim taksijima za šta ta ista država nažalost nema para. Kako da se jedna država bavi naprednom tehnologijom kad joj je zdravstveni sistem jad i beda i kad je infrastruktura loša?

9. Brate sta ce ti infrastruktura za to, nemas tu šine da napravis ili asfaltiras pa fazon to neka nauka trebaju mostovi. Sve vec postoji bukv lakse ovo odraditi nego neke elekricne automobile.

Svet dronova uveliko aktivan, ovo samo malo veci dron koji treba ponese fazon 200kg da bude za dve osobe to je to bukv samo treba se omasovi.

10. Imas one poljoprivredne dronove to cepa 50-100l vode bez ikakvih problema.

Ovo samo treba malo veci safety level jer vozis ljude nista vise. A ovo kad vucela kaze 2027. sasvim moguce, sa kinezima smo potpisali pun kurac svega tako da ce lako da nam prebace tehnologiju ako iskopaju dovoljno zlata ovde

11. 'Ajde Caro ne zezaj, glupi ljudi ne znaju ni po ravnom da voze, ovi hoće da nam uvale (priču za) leteće aute. Zamisli taj haos (nevezano za nas) kad bi autići leteli preko grada.. Pa to je tempirana bomba. Ne znaš da l' će pre pijani ludak da se zakuca u neku zgradu ili će samo da mu otkaže 'gravitacioni modul' i da spljeska nekog nesrećnika na ulici.
    Čak i priča da ne sme da ih bude više od recimo 5 komada, opet ti treba neka debela obuka i svakodnevno testiranje 'vozača'.

A inače, pisao sam već negde ovo: provalio sam Vučka pre pola godine otprilike, verovatno će da se na Expo pojavi sa leBDećim autima a ne leTećim. Znači šina, i na njoj magnetni autić koji tehnički u trenutku kretanja nema kontakt sa površinom zemlje (kao oni kineski Maglev vozovi).
    A nije isključena i varijanta: ko je rek'o leteći auti? ja? nikad to nisam rekћo. Тo mi Djilasovci podmeću da se ne vidi koliko su upropastili zemlju!

12. U dvesta kinti da ce bude leteci bez volana (ide sam)

13. de bre, ce provozaju za ekspo jedan dron sa nekim jadnikom unutra. mozda i vucic bude "deus ex machina" ako dokazu da dovoljno bezbedan.

inace, ne nadajte se da cemo mi kao randosi da se vozimo u letecim taksijima u bilo koje skorije vreme (ako bas ne bude neki veliki brejktru u tehnologiji, energetici). cak i u slucaju da rese sve probleme oko bezbednosti, upravljanja automatskog, kombinovanje sa ostatkom avio saobracaja itditd, letenje trazi mnogo energije i nema nekog prevelikog smisla na kratka rastojanja. pogotovo ako bi sad uveo gomilu tih "taksija", mora da se prave rastojanja izmedju, pa ne moze bas ni ko kako oce gde da ide, ne moze kolko oce visoko potkacice ga avion sto slece, bune se ljudi zbog buke i milion drugih stvari koje imamo i danas.

jer mi danas imamo sasvim upotrebljive helikoptere pa se ne koriste bas na dnevnom nivou za prevoz za svakog. leteci taksi je glorified helikopter.

ok kenjam, bice mozda neki "upotrebljivi" koncept u saudi arabiji, kini ili negde gde ih boli kurac za pare i zivote, sa par tih. mozda. al skupo.

14. супер то све кад крене на експу има да процветамо још и кад дозволимо рударење ауууууу каква немачка има да нас буде 100 милиона у србији свих раса и подраса бићемо пети рајх освојићемо све(Т)

15. Leteci taksi - start 250 evra, 50 evra po kilometru

16. kad dodje do toga po jedan vuceli da modz obilazi radove, jos po jedan za premijera i brnabu
    od opozicije modz za djilasa i mariniku.
    eventualno jedan za seseljugu

to je to

17. био онај предизборни спот или шта већ де неки ретард рендом снс вози неки летећи ауто хахахаха

18. random retard direktor bia

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.