ACO JE PAO

1. Je l' neko ovde bio živ i dovoljno svestan okoline u prvoj polovini '90-tih?
    Čini mi se da ovde ljudi baš ne kapiraju posledice nestašice goriva

haha pepsi upao u mašineriju

#samodajeredovno

2. Nije Caro mašinerija, nego zdrav razum. Ok je da bude žrtava dok se ludak ne skloni, ali radovati se tim žrtvama je nenormalno.

3. Brt o čemu ti, na tržištu imaš x stranih kompanija koje prodaju gorivo + imaš otvorene granice

4. Све што се дешава, дешава се јер је 75 посто људи у србији идиоти, а остатку нек је бог у помоћи, ја ћу преживети, ал ови напредњаци неће.

5. A ima i nafte iz domaćih nalazišta, međutim stari šiptar oće da ljudi krenu ovako da rezonuju ko pepsi da bi sutra bilo legalno i legitimno da uradi šta god poželi sa nisom

6. Коко би волео да останемо без бензина на пумпама и без грејања,

i ja bi voleo da skroz nestane benzina i struje i vode.

Je l' se ovde pominju negde x stranih kompanija + otvorene granice?

7. Pa to i jeste problem jer nece da se desi, ne moze. Neutralce samo ovakav scenario moze pomeri. Ovako je dobar i žvalubaba

8. A inače što se tiče NIS-a, ko nije ispratio kako su Rusi došli u posed istog, može malo da se informiše. Takodje je zanimljivo sa se uporedi pod kojim uslovima su Rusi ušli kod nas i u naftne industrije nama susednih državica. Čisto da vidimo koliko su nam ga baćuške uterale do balčaka (uz naravno amin tadašnje vladajuće garniture).
    Što se mene lično tiče, ne bi me mnogo zanimalo čiji je NIS, tj. ko nas snabdeva gorivom, ako ne bih imao mogućnost da biram. Ovako kad imam mogućnost, bojoktujem šiptarski OMV i to je sve za sad.

9. Bice da su rujani krivi i za bombardovanje

10. Al brt naravno da nis nije trebalo dati nikome, samo vidim daleko vise kmecanja oko ruja i nisa nego kad se zapadnim firmama daje i zemljiste i subvencije po radnom mestu kako bi poslovali gratis

11. Ako ti tako kažeš :)

12. Prico velja ilic u kakvom stanju je bio nis kacu ga ruje preuzele. Raspad u totalu, ovi investirali vise meleardi i naprivili da radi kako treba. Sad se zvalimir dosetio kako bi to moglo da se otme

Napravili novu rafineriju bukv

13. Prico velja ilic u kakvom stanju je bio nis kacu ga ruje preuzele. Raspad u totalu, ovi investirali vise meleardi i naprivili da radi kako treba. Sad se zvalimir dosetio kako bi to moglo da se otme

Napravili novu rafineriju bukv

Потпуно реална прича
    Сигуран сам да би већина другосмрдијанаца преферирала да су НИС узели, рецимо, амери, то би онда сигурно било добро.

14. Ne kažem ja da oni nisu ulagali. Jbg bio veći deo toga ruiniran od bombardovanja. Mene boli taj ugovor gde su bukvalno stavili šapu ne samo na infrastrukturu nego i na same resurse, što ni kod koga drugog nisu. Valjda nekom koga smatraš za druga/brata, ne radiš takve stvari. Zato sam i uputio na ovo poredjenje sa susjedima, tj. kako su se oni fino iscenkali tada, za razliku od nas.

15. Pa sta su Rusi krivi sto su naši govna. Naravno da nije trebalo dati rezerve. Al nisu rusi ovde napravili nato bazu pa da rade sta im volja.

Jos ima budala ovde koji govore da je stari siptar ruski gubernator lol

16. Да су амери узели срушили би храм светог саве и направили би нато базу ту.

17. Еродот Ојданић и Лепа Лукић>?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.