Мислим да је ово стронгмен такозвани, немам појма чиме се бави искако ми на ЈТ нешто севиља туризам
reklamira neke šiptare i glumi bractvo i jedinstvo majmuncina
Ima slika nema ton
Ček sad nema ton ni jedan klip ako nisi reg
Pušite kurac strašno to kolko ga blajvate
Милан Животиња (ал' мора правилно да га акцентујете: на друго И), ака Стронгмен, је иначе много кул лик ако га приватно познајете. Паметан је, и чак мислим да има завршен Електронски факс у Нишу.
Кренуо с том причом око билдера и стронгмен такмичења, и онда мало скренуо у политику, био неко време директор ЈКП Тржница у Нишу.
Сад немам појма чиме се бави, али очигледно има довољно кинте да се шеће тамо-амо и да продаје муда за бубрези.
Ја био да гледам у центру града кад је организовао прво стронгмен такмичење и супер оно за гледање. Лику закачиш аутобус или шлепер и он вуче. Надују се као балон и на ивици су да пукну, али ипак не пукну.
После сам гледао на тв-у та такмичења, био неки наш лик из Суботице, Миланов другар.
pepsi se lozi na strongmena lol
znači ćacika blizak vlastima i sistemu
Ima li neko do objasni ovom govedu da je njegov šljivik napala bolest slična šarki , a sedi u skupštini i svim upravnim odborima ,a pravi domaćin zna da se protiv šarke bori tako što se ukloni svo bolesno voće sa parcele, bez obzira da li na njemu ima vidljive bolesti i kojoj sorti pripada, uvede strogi karantin na uvozni rasad , a postojeći zdravi rasad na vreme zaštiti ,a ne da se bije po ulici.
P.S. To što je stavio trouglove sa zastave Kraljevina Jugoslavije na svoje bilborde sa nakaradnim naslovom, ne znači da će pobediti , već suprotno
P.S. na P.S
"Ćoškovi ti crveni ,
a ne kraljevsko plavi,
zbog toga što držiš karu,
u dupetu ,srcu i glavi.
voćari će mu doći gloooove
Како једе говна овај твитер, ја не могу ни клипове са звуком више да гледам, и да, немам налог.