asam se ložio na krvavi sport moram to ponovo ogledam kakvi ejlijeni kakvi bakrachi
i onda se ove naše generacije pozivaju na neku inteligenciju a i dan danas gledaju holivude netflixe prajmove i ostala govna hahahah
van dam ne moze da zivi od glume zadnjih 20 godina.to se zove laka lova
https://www.youtube.com/watch?v=gotvmSQydS4
univerzal soldzer dosta jaca prica, ono kad je jeo u restoranu do iznemoglosti i zulu scene sa usima, tek juce skonto da to govno ima 4 nastavka zadnje iz 2009
Али ова слика са радошем бајићем каква глумачка елита у рангу ковид елите са све дрогираним жексом и ван дамом на челу, једино су могли да приуште типа сигала
lol, a didi dzej sestra od jankovicke ne peva aci siptaru
Inace
Vacic tera merlina
Podrska mišo!
"Jedini odgovorni za požare su blokaderi, pucali su na ljude i palili imovinu": Darko Glišić optužio studente u blokadi i građane za požare u Srbiji
Baš sam se zabrinuu gde je drogirana Guba sa Uba, pod koji se kamen zavukao, kod ono , stiže misao iz kokainske lobanje....
Не сери јбт да је ДИДИ јанковићке јелене сестра?!?!
А љупкин овај дуо са снупом невиђен фејл, лагано бачених 200 300к евра ондашњих пара, риба добила за 11 година 3м прегледа и никад није имала каријеру ни пре ни после тога, невероватно, боље да су је ови њени јебачи упарили са неким министаркама или сашом ковачевићем у то време ко је био популаран баш баш за 20к евра, јасно је да је снупа платио јебач љупкин зна се оно кад је била код амиџе и причала као је разбијала кола швалеру јер није тео да остави жену и децу због ње хахахха
Је л лакнуло борхан тадићију јер је продао ратка европским сатанистима, чисто онако>?
Продао за улаз у европу, глуперда
Ljupku sam gledo uživo pre 2-3 godine ono posle korone period neki na nekoj seljačkoj smotri tipa lovačko udruženje slavilo neku godišnjicu valjda lol, more dizačica kurca bukvalno i prejebozovna uživo, ono preko tv ne deluje tako al uživo je hodajući seks bukv, numem da objasnim.
U rangu kad mi jadranka bajraktarević pre petnes godine pevala na uvce naslonjena na mene uh evo opet mi se digo
ахахахахха
Искрено верујем ти 100 посто, зато је и имала спонзоре за снупа дога вероватно јебачица у рангу оне црногорке што је касније отворила онлифанс и имала сегзи сниме
Кад сам прочито ЈАДРАНКА ја мислио она певачица заборави презиме из југославије која сад има 75 година сиг она што пева што те нема што те немаааааааааа, реко ел луд овај ложи се на грени
Mislio si na jadranku kosor možda haha
Хахаха не бре ео гуглао сам мислио сам на Jadranka Stojaković
јадранка косор је политичар јбем те шта ти је хахахахаххахаа
taj toni bjelic (prekodrinac) je totalna majmuncina pravda za našu dm
https://express.ba/wp-content/uploads/2019/04/1610171_screenshot-1_ls.jpg