Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E jebiga,a ja mislio posle:(
e Dio palim i ja ubice me zena,ajt pa sutra opet,pripremi neke pesmice,volim ja sve,ja sam ti svastojed sto se tice muz
Važi vidimo se ekipo! :maše ekipi:
Nema nikoga...:(
Zakuni se......:))
Skank!!!
dakle pivo.....!!!
Dakle gas maska,otrov,sad ćeš da umreš!!
paz se ti....da ne nadođe 100000V!
Pepe jedva čekam da prdneš,da pročistiš vazduh :)
bolje da tada nisi blizu struje..........:)
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
znači uvati se za 220v c c c sad imamo wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwELEKTRIČARA:))
Baš tako.
takooooo:))
I nikako drugačije.Šta ti bi da postaviš tvora na avatar?
štooo,univerzalac,takvoga nema,uostalom to je kulturan tvor...:))
Šta god.
opet nigse nikog
Pobegli od Pepea.