Srećan ti rođendan...

1. E da, razmišljali smo brat i ja da iznajmimo neku livadu, ozbiljno. I na kvarnjaka zasadimo malo maka.
    Gurui su seksualni manijaci, pseudonaučno dokazano :D

2. zelim srecan rodjendan KP i Cevu, neka vam se sve zelje ispune i sve najbolje :)

3. Да, још један дан који ће памтити :) надам се. Нек им је срећан, нарочито драгој Тамари. Она је посебна, заиста. Нема фенси честитке, будите још паметнији и срећнији, и наравно уживајте слављеници :)

4. hm pozeleo bi i sebi srecan rodj ali glupo, jel da?

5. Срећан рођендан Чеву и КП!

6. Како си то јако суптилно нагласио :)) Просто ти се дивим. Ево, уживај у животу брате матриксе и пробиј те јебене границе :)

7. Matrikse,srecan ti rodjendan.Nemoj da mislis da te je neko zaboravio,samo niko nije imao pojma.Pivo u Vukinoj kavani imas od kolege klitora.

8. Srećan rođendan svima koji slave! ČEVU I KP! I tebi matrixe!

9. hvala :) jezivi zovi sve u kafanu bice ZURKE za slavljenike :D

10. Srećan rođus EPP, ovaj Tamari i da velika porasteš :D

11. srecan rodjus SES, sve najbolje

12. hvala matriks!!

13. Srećan rođendan Theona97... da ti Bog da sreće i zdravlja i ljubavi i para i svega i puno... :)

14. Kика, срећан рођендан!
    И да оплевиш госпојицу:
    http://vukajlija.com/forum/teme/19262?strana=2#post_954744 :)))

15. KIKA SREĆAN ROĐUS, JEBO DUGO I ZADUGO...

16. Kiki i Straji srećan rođendan želim! Da sa najboljim subjektima imate najkvalitetnije predikate, kako god vi to tumačili! :)

17. Srecan vi rodjendan,bre...svima !

18. haha, staklena...

nego nisam pogledao, pa evo da i ja čestitam STRAJI i eto da mu ja dam 112000 plus na vukajliji

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.