Prijava

Eto šta ti je ukus, meni su crnkinje odvratne. Inače Esperanza stvarno kida, da se prijavi za mis sveta bila bi bar neka od pratilja..

Ma ni ja ih ne gotivim, ali Vanessa jebe. A Esperanza presavršena, samo klitoriščina ko oraj.

Ima još jedna sa kratkom kosom, na B slovo, ne mogu da se setim nikako, isto takođe jebe devojka koliko kida.

ovjerite ejpril o nil, ne znam jel pomenuta

они који окаче лису ен су они ликови који цео живот користе дурекс класик, имају једну рибу пре девојке коју ожене, двоје деце од којих мушко тренира фудбал а женско иде на енглески, раде посао од 9-17 и скупљју целе године за 10 дана у паралији

ja svaki dan peljam gada na brooklyn chase

Ejpril o Nil? A jeste

Čuj ne volite crnkinje, pa šta volite, japanke ? LOL

Diamond Jackson, Cody Bryant, Misty Stone, Kitten, Vanesa Blue, Jada Fire...

Pre bi jebo japanku nego crnkinju.

meni je liza en kramp obični

E al pazi ti to, Cody Bryant, ne verujem šta čitam haha

edit

reci Denisa Rodman..Manuela Đonobili..

meni je liza en kramp obični

Žena je ogavna, ne znam kako možete da drkate na nju. Ko neka kokarda što je pevala pod šatrama do četreste godine pa nekako skupila para da kupi sise i snimi album za Renome.

juče sjedim sa drugom iz srednje. slučajno se sreli nakon 2g i priča on da sreo na zboru na manjači jednu iz naše generacije što stalno u školi neku pravdu istjerivala i u svakoj sekciji bila, feminista ovo ono itd., kako pleše oko šipke pod šatorom pred čobanima hahahah
nema veze sa temom, nego feministkinje su licimuri

Jebiga svako drka na šta se loži njegov degenerisani prljavi pornićarski mozak.
Ovaj voli malo deformisane face, ovaj midžete, ovaj dlakave japanke, na debele, mršave, matore, baš matore.
Treba tražiti psihologa da se utvrdi zašto baš taj tip voli čovek.

Ja samo ne razumijem ove što ne vole sisare, te kao silikonjare te vake te nake, šta me boli kurac jel silikonjara ili nije, neću je u ruci držati (a ne bih imao ništa protiv) gledam i masiram sam sebe u predjelu genitalija i toje to, lijepa sisa i samo udri

ne znam kako možete da drkate

sta cemo kad moramo :D XD

Jeste Sašajne, samo što npr u mom slučaju to nije konstantno, nekad me pale male swatkitze miss mature a nekad te prljave milfače aka Lisa En itd..nekad japanke..često ruskinje..nikad crnkinje..nikad ali baš nikad midžeti i mature..nebitno, poenta je da "okidač" nije uvek isti.

Ma de Mrljo, ti što kažu tako za silikonjare prodali bi kevin nakit samo da tu istu silikonjaru pipnu malim prstom i instant pustili u ćega

буквално сам закључао тему, ЛОЛ шта више пишете ложитељи на лису и све комерц порноугодно

Jeste Sašajne, samo što npr u mom slučaju to nije konstantno, nekad me pale male swatkitze miss mature a nekad te prljave milfače aka Lisa En itd..nekad japanke..često ruskinje..nikad crnkinje..nikad ali baš nikad midžeti i mature..nebitno, poenta je da "okidač" nije uvek isti.

Zato se danas brakovi raspadaju. Kad će izmisliti ženu koja po potrebi može da se promeni u japanku, crnkinju ili Lisu En?

Nisam vidio da je neko postavio kraljicu anala Maru iz Finiksa, često nastupa u tandemu obavlja saav prljavi posao takoreći pravi zadnji vezni, ima je na sve strane pravo žensko za porvati se pa kad je oboriš da znaš da si i zaslužio da jebeš.

EDIT: NE vidjeh da je neko Ninu što radi u autosalonu Mercedesa u štutgartu postavio, nadam se da se varam inače ova tema bez nje nema smisla.