Akteri filmova za odrasle

  1. Solidna količina plastike, ima nekoliko kvalitetnih scena doduše, kao npr ona kad joj se nabije u grkljan batica pa joj napuni dušnik, veri nais.

  2. Skroz sam pomešao brt praštaj, ova na koju sam ja mislio je LindseyLove. Obe su na L jbg.

  3. pornicarke sa Love i Star prezimenima u principu izbegavam.

  4. Ako izbegavaš pornićarke kao što su Rachel Starr, Violet Starr, Brianna Love, Lily Love itd itd zbog predrasuda oko njihovih umetničkih prezimena, nemaš si pojma.

  5. Savannah Bond, Australijanka, sisata, drusulja.
    Anđelija Vajt, samo plava

  6. LaSirena69
    Zanemarite retardirani pseudonim, odlična latinka

  7. Lasirenu znam odavno samo mi nije jasno jel ona neka onlyfans pornstarka jer nema toliko pornića po mejnstrim sajtovima ili grijesim?

  8. kad smo već kod onlyfansa, izgleda da je ONAJ... DEBELI.
    nikado avocado otvorio onlyfans. okačio bi sliku za koju sam imao nesreću da je vidim, ali ne mogu da se nateram da to uradim, bitno mi je vaše mentalno zdravlje, kad je moje već otišlo od te proklete slike.

  9. U početku je radila za brazzers i te ostale mejnstrim kuće ali u poslednje vreme je verovatno shvatila kurva da je vreme za onlifens i da su bolje pare tamo. Na primer brazzers scena sa njom i Čarlsom Derom - An exotic and erotic student, sve preporuke.

  10. kad smo već kod onlyfansa, izgleda da je ONAJ... DEBELI.
    nikado avocado otvorio onlyfans

    Nije mi bila potrebna ova informacija u životu.
    Daj deje go da drkamo

  11. Maitland Ward, sjajno je izvela prelazak sa mejnstrima na pornjavu, mogle bi neke koleginice da se ugledaju na nju hehe

  12. A šta je to onlyfans?

  13. Ja sam boomer, doomer ili tako nešto. Edukujte me.

  14. Ih sad kao ne znaš ko da nisi ostavio treću hipoteku na kuću tamo

  15. Sybil A, tako nešto, Ivana Milenković lukalajk :))

  16. Šmoklja
    Ih sad kao ne znaš ko da nisi ostavio treću hipoteku na kuću tamo

    lol to li se plaća

  17. Ako izbegavaš pornićarke kao što su Rachel Starr, Violet Starr, Brianna Love, Lily Love itd itd zbog predrasuda oko njihovih umetničkih prezimena, nemaš si pojma.

    Kako debil zaboravim da spomenem i najbolju dubokogrlnu pušačicu kurca svih vremena Lunu Star. Bog da prosti.

  18. Luna Star ziva bre koj ti kurac

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.