Akteri filmova za odrasle

  1. dobra
    bolja kad je obučena xd

  2. Lagano se zove Drahomira.

  3. na ovoj prvoj slici je bas ono sto se trazi

  4. Odlična pička ali se baš slabo jebe

  5. ja je znam sa zishy sajta i nesto malo sa coedcherry, nisam nikad drko na njene videee, samo slike, ja sam tip za slike

  6. Vala kad je vidim da onako neizanteresovano blajvi kobasa, dodje mi da je osamarim, da nisam zauzet vec necim drugim. Onda samo gundjam ko baba na tv golotinju, ali i dalje gledam. To kad gledam uopste, vise sam tip kao Pezos.

  7. Reče momak koji kurac zove kobas

  8. Dobro, dobro, Bohore. :)

  9. A šalimo se malo, šta

  10. Oprosticu ti samo zato sto imamo slicne obrve, ako si to ti na avataru.

  11. Ja sam nije niko drugi

  12. vrhunska.

    e, a ynate one czechstreet, czechhooker, czechfakedoctor...i milion tih czech amaterskih pornica.....gde nadju jbt tolike ribe da ih izjebu?
    90% njih uopste nisu pornicarke i to im je jedino pojavljivanje...ima par njih koje su inace pornicarke, al vecina nisu, kako pristanu jbt tako, kao ee treba mi 500e eto idem da se jebem pred kamerama sta ima veze

  13. Pojma nemam i ja sam to razmisljao, mora da je drugi mentalitet u ceskoj. Ili bas velika kriza.

  14. Ja znam ono czech harem, gde liku dovedu 25 kuravica. Naravno, od toga ima bar 3 dobre, ali opet, gde ih nalaze toliko u PM?

  15. Mislim da nisu ni sve Cehinje, podosta je strankinja, tamo su prvo i ove nase Cherry Kiss i Coco de Mal pocele, tj. preko Madjarske do Ceske.

    Edit
    https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BZDk4NzVmOGYtMzQ3YS00YTkzLWFiYmItMDEzMTM4ZjA4MTYwXkEyXkFqcGdeQXVyMzM4MjM0Nzg@._V1_SY1000_CR0,0,666,1000_AL_.jpg
    Ko Marija Serfovic na terapiji estrogenom.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.