Akteri filmova za odrasle

  1. Provalio sam da sam poceo trenutno da se mnogo vise lozim na obucene zene, od nasiroko dostupne golotinje, valjda. Zene misle da su sigurne kada su obucene, a nisu svesne da mi je to bolje nego kad su gole. Kako sam ih sjebao.

  2. Sa tobom nesto nije u redu

  3. Sprdam se brate, malo sam se zapio, tezak dan je bio, oprosti.

  4. Ja i dalje trazim informacije o onoj Rokijevoj, primenio sam i hakerisanje kopiranjem cele adrese slike i paste-ovanjem u novi prozor bez rezultata, listao sam sajt Teamskeeta dok mi nije dokurcilo, dajte ime, hocu da znam!!!

    Sto bi reko moj drugar "Ruzna je ko moj zivot", moram da je vidim u akciji!

  5. Hvala , hvala da si Ziv i Zdrav!!!

  6. Kad god se ulogujem ova tema uvek u aktuelnim... Davite majmuna, a? ;)

    Ne. Svi idemo na posao i poshteno zhivimo od svog rada.

  7. Auh kakva krsina Tina Kayy, crnogorka garant, samo se one jebu ovako lose i neinspirativno, i to je od Kuča sig (sig) imao sam jednu cuflaru ovakvu samo je mrsava bila, isto se jebala.
    Ne volim da se secam toga

  8. Da treba da uvezem neke Ukrajinke/Moldavke, verovatno bih tražio ovako nešto.
    http://img-hw.xvideos.com/videos/thumbs169lll/25/95/48/259548611f5c6cec38d79e3150fbfc60/259548611f5c6cec38d79e3150fbfc60.10.jpg
    msm da se zove Nastja, odaziva se na xvideos kissmefirst

  9. Brt Grampi šta je bre ovo? Čak i ovaj nesrećni miks bugara autiste i čekaoničara se smorio što treba da jebe ovu nesuđenu studentkinju drvne obrade koju su matorci vratili u Mojkovac da čisti govna za sitnom stokom. Kakva krmača jebote.

  10. Kako sta je pa Rkulja

  11. Vidi ti Korovjova sto nalazi mane.

  12. Kako te bre nije sramota

  13. одлична пичка грампи неслушај овог ремета он воли порниће где рибе левком сипају крафт пиво у чмар једно литар и по па после то испишају по лику

  14. https://efukt.com/22402_How_Does_Sexual_Consent_Work.html

    Kako su je sjebali. Inace, dobra picka, jebe se kao zlo, samo sto se opasno naruzila sa ovim tetovazama. Pikiram da ce i ona da se kobejnuje do kraja godine, pazite sta vam kazem.

  15. Apofise, da li si probao moj besplatni 7 step program odvikavanja od pornografije

  16. Nisam ti ja zavisnik.

  17. Nemoj mi samo reci da je prvi korak afirmacija zavisnosti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.