Кафана "Код Вукајлије™"

1. http://bhkakera.up.seesaa.net/image/srbijansko.jpg
    ево па бирајте
    него, само по потреби, каад треба да одем по пиво:п

2. pivo je u frižideru zeko, a u špajzu.. khm.. ne znam ja :D

3. па то кад нестане из фрижидера
    крисс, ти певај, и не треба да те занима, али кад дође газда тако да кажеш:))

4. :juuutroo jee jutrrrooo jeee:

5. тако
    значи, запамтила си, кад дође газда, шпјз је увек закључан:)

6. таку те волим:п

7. Dragi gosti,neki od vas neka očekuju stolicu u glavu od gazde.Ostali živeli!

8. неће газда вама ништа, ја ћу да најебем

9. doslovno? hahahaha šalim se

10. мала!
    певај!
    не слушај газдарицу алапачу:)

11. dobar dan

jel moze za mene ona pesma jutros mi je ruza procvetala

12. Gazdarice reci onom svom mužu da se ne zaleće na goste,ima ovde i policajaca u civilu,posle će sve da nas pohapse zbog njega.
    Ako hoće da bije švalere,neka to obavi iza kafane.

Šta je javio jel si dobio :D

13. ја немам швалере:)

14. ma jok, dobio ko treba, a vec pomislio ete ga peto...:))

15. To pričaj njemu kad dođe,a sad skloni sve staklene flaše,ako dođe do neke tarapane da se ljudi ne iskasape.

Jel si ti čuo za koncepciju nekad?Pa koristi to čoveče!

16. Mrzeće i mene da te ušivam,ali šta ćeš mora se :D

17. e neznas ti kako je kod mene, ko na autobuskoj stanici, stalno nekog ima, kad uhvatimo vreme ko ce jos na kondomi da misli...:))

18. Ne znam šta da ti kažem...zakoči pušku ponekad!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.