Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
auuu covece 6 sati niko nije krocio u kafanu, a bilo tako IN mesto, sta je bre ovo da nije konkurencija?
kriza druže, vidiš da svi piju na recku:))
dobro je da ne piju na racku...:)))))
Ili ne daj Bože na lacpa :-)))
Konobar! Ima li ovde konobara!? :)))
Nema kelnera,otšao je na godišnji.Šta ćeš da popiješ i pojedeš?
Ma gde bre elektricar da me posluzuje, ti si bre ovde domar... :D
Slušaj hoćeš ti da popiješ malo preko p**?Reci šta hoćeš ili marš napolje!
Dobro... Daj mi sok od djusa!
Umro nam djus. Jbg... Moze li na razblazivanje?
I rezanac od nogu za crnu magiju. Ajde, jel ti nije tesko?
Efo...
:dodaje mu sokic sa pilozima:
Najjaca je izjava Rokstedija u Nindza Kornjacama:
- Dajte mi jedno... Petsto puter kifli... I jednu diet kolu. Moram da pazim na kilazu...
Puter kifle jos spavaju... na meniju su tek za kasno popodne :)
:ulazi sa značajno podignutom lijevom obrvom:
merci molim te prenesi Zecu da ga tražim dužna mi je neku lovu!
:izlazi:
lovu sam potrošila, žao mi je....
dacemo mu puter kifle i sok na razblazivanje... dokazano djeluje protiv dizanja lijeve obrve :)
slažem se:)
'Veče ekipo.
Dobro vece! (kez)