Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dunja Ilić?
Мудона?
нене
Aaaoooooo :(
Селин Дион?
Не, али слова (сем једног) имена државе из које тајанствена личност долази су садржана у имену и презимену те дилеје (Селин Дион).
Nije fora da ja sve pogadjam.
штррррррррр
bjork?
jeste
lol
el sad ja? joj blama treba smisliti nešto zaebano a numem.
samo smireno. prvi put je najteze.
samo da pitam, da li je onima koji pogađaju dozvoljeno da koriste internet pretragu?
Ne znam ko je u stanju da zabrani, al zato treba postaviti neko pitanje na koje se ne moze odgovoriti guglom.
Ko je snimio/snimila konceptualni album koji se dešava u jednom danu i u jednom stanu, a usput kruže glasine da nije spavao/spaavla 15 godina?
Karlos Kastanjeda?
jok :D evo prvog hinta. muškarac je.
hint 2: u pitanju je disko muzika.
haha, dobar. pomaze. Da li je autor crn?