Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Duchamp pogodio
mislis JA sam pobedila, nemoj mi te fazone.
Nisi odgovorila na pitanje koje je precizno postavljeno.
aman kamaaaan :)
Pa fazon i jeste što malo ljudi zna pravo ime onog lika zato sam i pito za ime i prezime ne za grupu ili umjetničko ime. Al men svejedno ko je pobjedio. Svejedno svi samo guglaju. Ne bi bilo loše da na milioneru uvedu za jedno pitanje džoker pomoć gugla 60 sekundi za nać odgovor.
Da, samo što je ovo muzički kviz, a ako je on muzičar onda sam ja šaolin monah! :)
Pitanje: koji je legendarni domaći muzičar formirao '90-e u Londonu grupu, čiji je kasniji raspad objasnio čuvenom rečenicom: "onda se vidi ko je na čemu odrastao - oni nisu hteli da sviraju Buldožer, ja nisam nikako hteo da sviram Bjelo dugme!"
Ako se trltrl-ka buni, nemam ništa protiv da ona postavi pitanje :)
ufh, nemam blage.
da li je bio legendaran i pre nego sto je formirao tu grupu?
da li je u grupi bilo još "naših" ljudi?
Jeste, bio je, ali ta njegova grupa koja je svirala u Londonu je ostala gotovo nepoznata. Grupa je brojala 4 člana i svi su bili sa prostora SFRJ. Pomenuti je, inače, rođeni beograđanin.
ufh, čekček :) poznato mi je mnogo, ali mi Koja ne izlazi iz glave, a nije on.
Pa jeste, on je, a grupa je Lost Children, svirali on, Čutura, pokojni Bojan Pečar i Moma na bubnjevima. I nek kaže neko za kralja debelih žica da nije legenda domaće scene! :) Rispek' Surovi!
haha super, ukenjalo me. doduše nije, gledo sam mu onaj sveži dokumentarac, i još neki stariji gde se nešto valjda pričalo, ali nisam baš mogao da povežem :D
OK, ovaj muzičar je ubio lika sačmarom pucnjem u glavu i zbog toga ležao u zatvoru. postao je poznat tek pod stare dane.
pitajte za detalje.
Јел лик спада под МЈЕТАЛ браншу?
Ne, ali vozio je traktor zato.
Јел то Амер у питању или Јевропљанин?
amer, crnac :D
Bluzer, jel da?
bluzer, da (jebiga) :D:D
pa ima njih puno koji su ubili nekog, ili su bili ubijeni... da pokusam - Soni Boj Vilijamson?
ББ Кинг (ал сам га одвалио...)