Muzički kviz

1. Па, бре, Ипе Ивандић. После извршио самоубиство.

2. Неопходан офтопик:
    Можда је извршио самоубиство,а можда је у лудилу одмесечарио до прозора и отворио мислећи да су врата (знате,ваљда,како изгледа београдски Интерконтинентал,све само стакло,и то од врха до дна сваке просторије). Колеге из бенда кажу да је тих година док се водио процес против њега запао у потпуно душевно растројство и да није било необично да почне да месечари.

3. Знала сам да је он... Беше '94?

4. Јесте,то пише у њиховој биографији,а и слушао сам изјаве осталих чланова бенда у емисији ,,Робна кућа'' на РТСу(једна од ретких ствари који пратом на ТВу).

5. Јест' добра емисија.

6. Питање:

Који бенд који је требало да свира у Србији, па је отказао, је Елис Купер критиковао да су мазнули фазон облачења од једног америчког метал бенда, и од ког бенда?

7. Може неки хинт,мада мислим да знам одговор?

8. Елис Купер их хејтује.

9. Jebem li ga...KISS?

Samo za njega znam da je otkazao.

10. Lordi možda, a kopiraju Gwar? :)

11. Јел то новији бенд у питању?

12. Блеки, постављај питање. :)

13. Ha, nisam loš. :)

Mhm, koja je omiljena hevi metal pesma Britni Spirs? Čitao ja neki intervju, dok je još bila nevina. :)

14. Није баш метал, али да није ''Ај Лав Рокенрол''?

15. Eh sad dok je bila nevina :)

Whole lotta love?

16. Njet, tvrđe, tvrđe. :)

17. Crazy Train од Озија?

18. Nije ni Ozi. Hint...mhm, Britanski bend.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.