Muzički kviz

1. Jok. Britanac je u pitanju.

2. А У ПИЧКУ МАТЕРИНУ! Ја био убеђен да је Били Амер. :)

3. Koji poznati metalac je, kada su ga pitali sto on slusa, odgovorio:

"Nisam siguran za ostalo, ali definitivno volim da cujem ZZ Top. ZZ Top je dobar Teksaski Bugi"?

4. Ja nemam ideju. Ništa mi ne pada na pamet. :)

Neki hint?

5. Ajde jedan: :)

Britanac je i vrlo popularan po nacinu sviranja.

6. 'al nije to onaj sti je imao obicaj da svira samo palcem neke svoje solaze?

7. pa da me ubijes ne mogu da se setim ni benda ni imena gitariste a 100% sam siguran da je brtitanski bend,inace taj lik odusevljava mog stirca a i odusevio je i mene ali da l' sam taze lupnut ili sta li je pa nmg da se setim kako se zove

8. Стивен Сигал само палцем свира солаже. И морам да признам да му добро иде. :))

9. Ал пошто је метал гитариста,не може бити Марк Нофлер,дакле ја мислим да је неко из Мејдена?

10. Jok.

Ajde jos jedan hint....

Tokom osamdesetih je bio u vezi sa Litom Ford.
    Sad sam vam otvorio vrata za gugl i Wikipediu. :)

11. Крис Холмс из групе W.A.S.P.?

12. Е јебем ли га,нигде не пише. Ајд реци,јел његова група била у Србији?

13. da li je bila udata za njega,mislim cisto onako informativno ne bih da dozivim u sekundi neko cudnovato prosvetljenja ko da mi bog poslao pamet a u stvar bi gugl bio odgovoran za to

14. pise dr ja sam naso cim je reko sa kim je bio u vezi

15. @rnrt-rain: ne ali su bili vereni...

Jankovicu: Mislim da nisu nikad dolazili.

16. e sad pitanje je koji je to od ovih koje sam ja naso

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.