Muzički kviz

1. Нисам ни ја палицу ергометра сисао. :)

Можда би могло да се назове тако, али ја тражим тачно име.

2. Trebalo bi da je marimba?

3. Јесте, из песме Дина Мартина:

When marimba rhythms start to play,
    Dance with me, make me sway...

Настави.

4. Ajde jedno lako:

Koji muzicar je oborio sv.rekord tako sto je najvise puta bio primljen u Rock 'n' Roll kucu slavnih?

5. Појединачно Елвис вероватно, а овако Битлси.

6. Јеееееееј. :)

Који познати музичар је власник Фендер Стратоксатер гитаре са серијским бројем 0001?

7. Verovatno gresim ali da nije David Gilmour iz Floyda?

8. Вероватно не грешиш.

Преузми штафету.

9. Ajde jedno stvarno lako:

Koji muzicar je smisilo Spider Riff?

10. Teraj dalje mrzelo me da smisljam nesto bolje :)

11. Елем,ајде сад малко теже:

Средином двадесетог века,у Канади је живела девојчица којој су родитељи ограничили живот на школу и кућу,тачније,само њену собу. Онда су почела да јој се јављају нека привиђења и она тада губи разум.
    Једна позната метал група јој је посветила цео први албум,а њено име је садржано у наслову албума и песме. Која је група у питању,који је албум и песма у питању и како се звала та девојчица?

12. Назив групе,назив песме,назив албума и име девојчице почињу на слово А.
    А и већ сам рекао да се радња свега одиграва у Канади. Дакле,ограничи се само на Канаду.

13. Prvi album Anihilatora, Alisa.

14. Егзактли. Преузми кромпир,док се не олади. :)

15. Jebem li ga, ja sam samo da odgovaram, i to bez gugla, sta znam, znam. Necu ni da postavljam pa da mi guglaju odgovor. Postavljajte vi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.