Средином двадесетог века,у Канади је живела девојчица којој су родитељи ограничили живот на школу и кућу,тачније,само њену собу. Онда су почела да јој се јављају нека привиђења и она тада губи разум.
Једна позната метал група јој је посветила цео први албум,а њено име је садржано у наслову албума и песме. Која је група у питању,који је албум и песма у питању и како се звала та девојчица?
Назив групе,назив песме,назив албума и име девојчице почињу на слово А.
А и већ сам рекао да се радња свега одиграва у Канади. Дакле,ограничи се само на Канаду.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Нисам ни ја палицу ергометра сисао. :)
Можда би могло да се назове тако, али ја тражим тачно име.
Trebalo bi da je marimba?
Јесте, из песме Дина Мартина:
Dance with me, make me sway...
Настави.
Ajde jedno lako:
Koji muzicar je oborio sv.rekord tako sto je najvise puta bio primljen u Rock 'n' Roll kucu slavnih?
Појединачно Елвис вероватно, а овако Битлси.
Jok.
Клептон?
Aham.
Teraj dalje.
Јеееееееј. :)
Који познати музичар је власник Фендер Стратоксатер гитаре са серијским бројем 0001?
Verovatno gresim ali da nije David Gilmour iz Floyda?
Вероватно не грешиш.
Преузми штафету.
Ajde jedno stvarno lako:
Koji muzicar je smisilo Spider Riff?
Дејв Мастејн?
Teraj dalje mrzelo me da smisljam nesto bolje :)
Елем,ајде сад малко теже:
Средином двадесетог века,у Канади је живела девојчица којој су родитељи ограничили живот на школу и кућу,тачније,само њену собу. Онда су почела да јој се јављају нека привиђења и она тада губи разум.
Једна позната метал група јој је посветила цео први албум,а њено име је садржано у наслову албума и песме. Која је група у питању,који је албум и песма у питању и како се звала та девојчица?
Daj neki hint.
Назив групе,назив песме,назив албума и име девојчице почињу на слово А.
А и већ сам рекао да се радња свега одиграва у Канади. Дакле,ограничи се само на Канаду.
Prvi album Anihilatora, Alisa.
Егзактли. Преузми кромпир,док се не олади. :)
Jebem li ga, ja sam samo da odgovaram, i to bez gugla, sta znam, znam. Necu ni da postavljam pa da mi guglaju odgovor. Postavljajte vi.