Muzički kviz

1. Pearl Jam definitivno.....Zato sto je Nirvana bila i pred grupa Peal Jam-u

2. Бановани, ко си ти? :)

3. Па јел ниси неко ко је био банован па се вратио... ја сам тако схватио ник...

4. Чисто да вам кажем да није Прл Џем. Знам одговор, ал је изгуглан, па се не рачуна.

5. Изгуглах и ја. Па, није им баш био роуди. Нисау они били тад тако велики бенд да би имали роудија. Само им је помагао да превезу озвучење за неколико свирки. То као кад бих ја за свог ортака с колима рекао да ми је роуди, јер ми је возио појачало на свирку. :))

6. Koliko ja znam on je bio fan Melvinsa, i oni su neki grunge.
    E sad da li je to odgovor, mrzi me da guglam.

7. I ja mislim da su Melvinsi mada koilko ja znam oni su svirali neki hardkor.

8. Исправљене грешке у топ-листи, апдејтовано такође.
    Рангирање је на основу броја тачних одговора.
    Ако неко нађе неку грешку у листи, нека линкује. Мало је мучно прелазити десетине страница сваки пут.

И, да, не било вам тешко, постављајте питања у форми цитата, ради лакше оријентације и прегледности.
    Фала ви. :)

ЕДИТ: Додат бод Алиен Ц-у.

9. Рачунај и Алиен Ц-у поен, погодио је ГМ-ово питање.

10. Majmunoliki postavi ti, nema Ejliena...

11. Јеврејска харфа или код нас...?

12. Превише пута сам гледао Ко то тамо пева да ово не би знао.

Дромбуље.

13. Сахрана овог музичара протекла је у виду дводневног дивљања над његовим отвореним ковчегом. Сахрањен је у пеленама, фанови су се сликали са његовим много малим тукидитом, цртали му маркером по телу и наливали га пивом. Ко је тај цар?

14. Јел неки рокер у питању?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.