Muzički kviz

1. Јесу, настави.

Иначе, мислим да није у реду давати више одговора по посту, па сам се у едиту одлучио за један одговор, који није био тачан. Мало је безвезе онда да си признам тачан одговор. :)

2. Опуштено. Можеш преправити тај пост. :)

Ово је одломак из песме Дон Меклина:,,American Pie'':
    I met a girl who sang the blues
    And I asked her for some happy news,
    But she just smiled and turned away.

На кога се односе ови стихови?

3. Џенис, наравно. :)

4. Ето ти прилике да зарачунаш себи бод. :)

5. Ко се у песми моли постеру Диа, да би му овај рекао да мора да напусти кућу и оде у Холивуд?

6. Ahaha, Jack Black :)

7. Јесте, Кикапу. Настави.

8. Cija je u originalu pesma The Wait koju je kasnije obradila Metallica na Garage Inc?

9. Од Џеза Колмана и његовог бенда Killing Joke?

10. Jeste. Preuzmi...

11. Ахам... Да преузмем.
    Елем,мало мењамо тему:

Једна позната страна кантауторка је почела да прави песму кад јој је нестао њен мачак. Чим је завршила песму,мачак се,неким чудим,вратио кући.
    О којој се кантауторки и о којој песми ради?

12. Кад неко каже "позната страна кантауторка", одмах помислим на Пети Смит.

13. Неје Пети Смит.
    Хинт:има ,,мушко'' име.

14. Јесте. А која песма?

15. Хинт:има везе с планетом сунчевог система на којој је био Чак Норис. :)
    Уосталом,писало је у Забавнику о томе.

16. Odatle i znam da je Džoni Mičel, ali gde sad da se setim pesme... Stvarno ne znam bez guglanja, a neću to da radim. Valjda će nekom sinuti. :)

17. Стормборн је дала већи, битнији део одговора, и предлажем да она добије бод и право да постави ново питање. Ако се Јанковић слаже, наравно.

18. A što, mogli bi da razvlačimo i do prekosutra :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.